Com fer zoom a Adobe Premiere Pro CC

Els moviments de la càmera, com ara els zooms, poden crear interès visual en un videoclip, a més d'oferir la funció narrativa de guiar l'ull de l'espectador cap a un punt focal d'una imatge. Mentre treballeu en una edició a Adobe Premiere Pro, és possible que us trobeu amb un videoclip que es podria beneficiar d'un zoom, però per una raó o una altra, potser esteu treballant amb imatges d'arxiu, no va passar a la càmera. No et preocupis! És fàcil fer zoom a Adobe Premiere Pro i ningú, excepte per als companys professionals, serà el més savi.

Resum

  Part 1: Com fer zoom en un clip

  El zoom digital a Premiere Pro és una animació senzilla en què s'amplia un clip. Per a aquest exemple, aproparem aquest clip d'una tassa de cafè si voleu seguir-lo!

  Nota: tingueu en compte que fer zoom provocarà una pèrdua de qualitat en el vostre metratge. . Per obtenir els millors resultats, utilitzeu un vídeo d'alta resolució per a aquest efecte.

  Pas 1: establiu el punt de partida del vostre zoom

  1. Seleccioneu un clip a la vostra línia de temps i col·loqueu el capçalera de reproducció on començarà el moviment.
  2. Obre el tauler Controls d'efectes i localitza les propietats Escala i Posició .
  3. Feu clic al cronòmetre per activar el fotograma clau i establir un fotograma clau tant per a Escala com per a Posició . El cronòmetre serà blau quan els fotogrames clau estiguin activats i es registraran els ajustos posteriors fets a aquestes propietatsmitjançant fotograma clau.

  Pas 2: animeu l'efecte de zoom

  1. Mou el capçal de reproducció al punt on voleu que finalitzi el moviment i ajusteu l' Escala i Posicioneu les propietats perquè us amplieu i us enquadrau al voltant del tema. Els fotogrames clau nous s'enregistraran sempre que estigui activat.
  2. Reprodueix-lo en temps real i fes qualsevol ajust. Per fer el moviment més ràpid, apropeu els fotogrames clau. Per frenar-lo, allunyeu-los.

  Pas 3: poliu i completeu el vostre zoom

  1. És possible que noteu que el moviment sembla començar i s'atura bruscament. Per crear un moviment més no lineal, seleccioneu els vostres primers fotogrames clau i feu clic amb el botó dret per a algunes opcions.
  2. Intenta Atenuar per al començament del moviment i Facilita l'entrada per al final.
  3. Per crear un zoom redueix , només cal que configureu els primers fotogrames clau al principi del clip i ajusteu l' Escala i Posicioneu les propietats perquè s'ampliï el clip per començar.

  Part 2: 3 efectes de zoom fantàstics de Premiere Pro per provar

  Digital els zooms d'Adobe Premiere Pro poden anar més enllà d'un simple zoom apropant i allunyant. Puja de nivell amb els efectes de transició o crea un drama visual amb un zoom dolly digital.

  1. Efecte de transició del zoom de l'obturador

  Un efecte del zoom de l'obturador emula un obturador de la càmera, com si la càmera estigués fent fotos fixes i apropant més el tema.per cada tir. Sovint s'utilitza com a efecte de transició en contingut periodístic, d'investigació o de crim real.

  Utilitzarem aquest clip per crear aquest efecte a l'exemple següent.

  Pas 1: Duplica el clip a la línia de temps

  1. Duplica el clip tantes vegades com vulguis que l'efecte s'apropi. Normalment, uns tres o quatre talls faran el truc.
  2. Dupliqueu el clip amb Opció + arrossegant (Alt en un ordinador) el clip cap amunt a la línia de temps.

  Pas 2: Augmenteu-lo

  1. Utilitzeu la propietat Escala al Tauler Controls d'efectes per augmentar cada clip una mica més que l'anterior.
  2. Podeu amagar les pistes amb la icona del globus ocular mentre treballeu.

  Pas 3: apliqueu un efecte de transformació

  1. Al tauler Efectes , cerqueu el Transformeu l'efecte i arrossegueu-lo al primer clip.
  2. A continuació, al tauler Controls d'efectes , desmarqueu "utilitza l'angle de l'obturador de la composició" i configureu-lo a 180.
  3. Això crearà un desenfocament de moviment quan animeu.

  Nota: Podeu utilitzar l'efecte Transformació en lloc de l'ajust de moviment per crear també un desenfocament de moviment en un zoom estàndard.

  Pas 4: animeu el vostre efecte de zoom

  1. Usant la propietat de posició sota l' efecte de transformació ( no Moviment), alterna l'animació (el cronòmetre) per definir el primer fotograma clau.
  2. Mou elel capçal de reproducció avança uns 4 fotogrames i ajusteu la propietat Posició perquè el clip estigui cap amunt i fora del fotograma.
  3. Retalla l'excés de metratge des del final del clip.

  Pas 5: Repetiu

  1. Copieu i enganxeu l'efecte Transforma a la pista següent.
  2. Seleccioneu els dos fotogrames clau, ja sigui als controls d'efectes. tauler o la línia de temps i arrossegueu-los a la posició just després de la primera animació. Repetiu-ho amb les pistes restants.

  Consell: els fotogrames clau del clip seleccionat sempre es mostraran al panell Controls d'efectes. Per visualitzar-los també a la línia de temps, utilitzeu les nanses de la línia de temps per veure les pistes més grans. Feu clic amb el botó dret a la icona fx i seleccioneu la propietat del fotograma clau que voleu visualitzar.

  1. La línia de temps tindrà un aspecte com aquest:

  Pas 6: reviseu i doneu els últims retocs a l'efecte

  1. Mireu-lo en temps real i feu qualsevol ajust.
  2. Afegiu efectes de so de l'obturador de la càmera i bàsicament ets tan bo com aquells professionals que editen Scandal .

  2. Efecte de transició del zoom suau

  El zoom suau és un efecte de transició popular entre els vlogs i altres talls ràpids. Consisteix en un moviment de zoom aplicat a dos clips que sembla que continua d'un clip a un altre.

  A continuació es mostra un exemple de l'efecte de transició de zoom suau creat amb aquest clip i aquest clip.

  Pas 1: afegiu un ajustCapes

  1. Comenceu amb dos clips a la línia de temps.
  2. Feu clic amb el botó dret al tauler Projecte i trieu Nou > Capa d'ajust i arrossegueu-la a la vostra línia de temps.
  3. Canvieu la mida de la capa d'ajust perquè se superposi els dos clips entre els quals esteu fent la transició.
  4. Duplica la capa d'ajust a la pista de dalt. Canvieu la mida de la capa d'ajust inferior perquè comenci amb el segon clip de vídeo i acabi amb la capa d'ajust superior.

  Pas 2: fotograma clau

  1. Afegiu l' Efecte de transformació a la capa d'ajust superior i feu un fotograma clau amb un zoom que s'escala de 100 a 300.
  2. Afegiu el desenfocament de moviment desmarcant "utilitza l'angle de l'obturador de la composició" i establint-lo a 180.
  3. Si el reprodueixes, semblarà una mica boig, però espera't! Amaga la capa d'ajust superior.

  Pas 3: Replica

  1. Obre el tauler Efectes i cerca el Replica l' efecte i afegeix-lo a la capa d'ajust inferior.
  2. Al tauler Controls d'efectes , defineix l'efecte a 3.

  Pas 4: mirall

  1. Aquesta part següent és la més complicada. Haureu de reflectir la imatge central 4 vegades. Penseu en això com una reflexió sobre les 4 línies que formen la graella de sota.
  2. Cerqueu i afegiu l' Efecte mirall 4 vegades.
  3. Apareixerà 4 vegades a la Tauler de controls d'efectes :
  • Per a la primera reflexió, configureu elAngle de reflexió a 90 graus i ajusteu el paràmetre Y fins que la línia desaparegui entre les files central i inferior de la quadrícula.
  • Per a la segona reflexió, configureu l'Angle de reflexió a -90 graus i ajusteu el paràmetre Y fins que desapareix la línia entre les files superior i mitjana.

  Recordeu: només esteu reflexionant sobre una línia alhora.

  • Per a la tercera reflexió, establiu l'Angle de reflexió a 180 graus i ajusteu el paràmetre X fins que desaparegui la línia entre les columnes esquerra i central.
  • Per a la quarta reflexió, establiu l'Angle de reflexió a 360 graus i ajusteu el paràmetre X fins que la línia entre la columna central i la dreta desapareix.

  No hi hauria d'haver línies dures a la quadrícula.

  1. Oculta la capa d'ajust d'escala i reprodueix-la. Feu els ajustos necessaris.

  3. Efecte Dolly Zoom

  A la càmera, es crea un efecte Dolly Zoom fent moure la càmera cap endavant o cap enrere i, simultàniament, augmentar la lent de la càmera en la direcció oposada.

  El resultat és un efecte desorientador. on el fons sembla escalar al voltant del subjecte estacionari. Un exemple popular és a la pel·lícula Jaws . Per crear aquest efecte a la càmera, necessiteu diverses persones i equips, però Premiere Pro us pot apropar bastant a la realitat.

  A continuació es mostra un exemple on hem utilitzataquest clip per crear un efecte de zoom dolly.

  Pas 1: seleccioneu un clip

  1. El truc per aconseguir aquest efecte és seleccionar un clip adequat per començar. La càmera s'ha de moure físicament cap endavant o cap enrere a l'espai.
  2. Aquest pot ser un moviment de dolly o d'un drone, però no un zoom a la càmera.
  3. Aquest efecte també funciona millor quan el clip té un tema clar, tot i que això no és necessari.

  Pas 2: creeu el zoom i afineu l'efecte

  1. Aquesta part és fàcil perquè ja saps com crear un zoom digital bàsic, i això és tot!
  2. Alinea els fotogrames clau amb l'inici i el final del moviment del dolly.
  3. Potser trigar uns quants intents per aconseguir-ho. l'escala a la dreta.
  4. Recordeu que l'objectiu és mantenir el tema de la mateixa mida durant la durada del clip.

  I això és un embolicar! Tant si necessiteu un lleuger ajust per oferir una funció narrativa al vostre curtmetratge, com si necessiteu un efecte per afegir un toc al vostre canal de YouTube, un zoom d'Adobe Premiere us ha cobert. Un cop sàpigues com fer zoom a Premiere Pro, és molt fàcil personalitzar l'efecte perquè funcioni per a qualsevol projecte en postproducció.

  Si ets nou a Premiere Pro i vols convertir-te en un rock. -Star editor en poc temps us recomanem que feu el nostre curs gratuït de conceptes bàsics de Premiere Pro. És un conjunt de 6 lliçons que només triguen 45 minuts a completar-se. Hi posem molt de tempsi esforç per fer d'aquest curs un gran recurs per a aquells que tot just estan començant el seu viatge pel cinema i l'edició de vídeo. Feu clic aquí per començar.

  Desplaçar cap amunt