Com crear títols borrosos a After Effects (plus plantilles)

Una manera fantàstica de fer la transició de títols, gràfics i clips de vídeo és amb un efecte de desenfocament; és senzill, elegant i fàcil de crear. After Effects té diversos efectes de desenfocament que es poden utilitzar de diferents maneres per crear transicions de títol increïbles. En aquest tutorial, us mostrarem com crear un desenfocament de text elegant i cinematogràfic a After Effects.

Resum

  Part 1: Com crear un text senzill Desenfocament a AE (amb vídeo)

  Hi ha moltes maneres d'afegir un desenfocament de text a After Effects. El més senzill és amb el Desenfocament gaussià; aquest efecte pràctic es pot utilitzar en qualsevol tipus de capa visual que us ofereix un control complet sobre la direcció i la quantitat de desenfocament.

  1. En una Comp nova , agafeu el Eina de text ( T ) i feu clic al visor; escriviu el vostre missatge i utilitzeu el Tauler de control de caràcters per ajustar Font , Pes i Color .
  2. Utilitzeu el Alineeu el tauler per centrar el títol a la mida del llenç.
  3. Manteniu premuda Alt i feu doble clic a l'eina Desplaça darrere de la barra d'eines per centrar-la. el vostre punt d'ancoratge a la capa.
  4. Al tauler Controls d'efectes , cerqueu Desenfocament gaussià i afegiu-lo a la vostra capa de text.
  5. A al Tauler de controls d'efectes , desmarqueu la casella Repetiu píxels de vora .
  6. Jugueu amb Quantitat de borrositat i Direcció fins que estiguis content amb l'aspecte.
  7. Coloqui el teucapçalera de reproducció on voleu fer la transició del títol i crear un fotograma clau per a Quantitat de desenfocament.
  8. Al teclat, premeu T per obrir els Controls d'opacitat de la capa ; establiu un fotograma clau a la mateixa posició que la quantitat de borrositat.
  9. Mou el capçal de reproducció al llarg de la vostra línia de temps fins on voleu que acabi la transició del títol; canvieu Blurriness a 0.
  10. Creeu un segon fotograma clau per a l'opacitat; utilitzant les fletxes dels fotogrames clau, torneu al primer fotograma clau d'opacitat i canvieu el Valor a 0 .
  11. Arrossegueu els fotogrames clau al llarg de la línia de temps per canviar la velocitat i l'ordre. que es produeix l'animació.
  12. Finalment, seleccioneu tots els fotogrames clau i premeu Ordre/Control + C per copiar-los.
  13. Mou el capçal de reproducció a on vulgueu títol per sortir i premeu Ordre/Control + V per enganxar-los.
  14. Seleccioneu Fotos clau de sortida i feu clic amb el botó dret; trieu Assistència de fotogrames clau > Time Reverse Keyframes .

  Part 2: Com crear una imatge èpica de desenfocament de text a AE (amb vídeo)

  Una de les millors coses dels efectes de desenfocament a After Effects els està combinant amb molts altres estils. Vegem, doncs, com utilitzar el desenfocament del text, l'escala i el seguiment per crear títols èpics a pantalla completa.

  Pas 1: creació d'un efecte de desenfocament de text

  El primer pas és per crear la transició desenfocada; tanmateix, no farem servir el Gaussian Blur aixòtemps. En comptes d'això, explorem el menú Anima.

  1. En un Comp nova , afegiu la vostra capa de títol i ajusteu els estils segons les vostres preferències.
  2. Per centrar el text, utilitzeu el tauler Alinea i manteniu premut Ordre/Control mentre feu clic a l'eina Desplaça darrere per centrar el punt d'ancoratge.
  3. Gireu cap avall per veure les opcions; feu clic al botó Animeu al tauler Capa i trieu Desenfoca .
  4. A la Configuració avançada del selector de rang , configureu de Forma a Ampliar i activar Ordre aleatòria .
  5. Ajusta la configuració de la quantitat Desenfocament fins que estigueu content. amb l'aspecte.
  6. A la configuració del Selector de rang , creeu un fotograma clau per a Desplaçament; ajusteu la configuració a -100.
  7. Moveu-vos al llarg de la línia de temps 2-3 segons i creeu un altre fotograma clau desplaçat a 100.
  8. Al tauler Capes , feu clic a Afegeix el menú i selecciona Propietats > Opacitat .
  9. Cerqueu els nous controls Opacitat a Selector de rang i canvieu la configuració a 0.
  10. Ressalteu els vostres fotogrames clau i feu clic amb el botó dret > Assistent de fotogrames clau > Easy Ease .

  Pas 2: Creació d'un efecte d'escala

  Afegir un efecte d'escala lent als vostres títols és una manera ràpida i senzilla de crear un aspecte més cinematogràfic. Els títols que es redueixen o s'amplien lentament donen a l'audiència una sensacióescala.

  1. Seleccioneu la vostra capa de títol i premeu S al teclat.
  2. Amb el capçal de reproducció on comença la capa, creeu un fotograma clau per a la Configuració d'escala .
  3. Creeu un segon fotograma clau al final de la capa del títol.
  4. Ajusta la mida de la capa de text per fer-la més gran o més petita amb el temps. ; com més llarg sigui el títol, més lent serà el moviment.

  Pas 3: Creació d'un efecte de seguiment

  El seguiment és una altra manera ràpida i senzilla de produir una imatge èpica. buscant la seqüència de títols. El seguiment de l'animació canvia l'espai entre els caràcters sense canviar la mida del text.

  1. El primer pas és assegurar-se que el text estigui centrat en l'alineació dels paràgrafs. Per fer-ho, feu clic a la icona del mig del tauler Paràgraf ; és possible que hàgiu de tornar a alinear el títol i el punt d'ancoratge al centre.
  2. Aneu al menú Animeu al tauler Capes i trieu Seguiment .
  3. A les Opcions de seguiment d'Animator 2 , jugueu amb la quantitat Seguiment per veure com funciona.
  4. Creeu 2 fotogrames clau al mateix col·loca com a animació d'escala i ajusta la quantitat Seguiment segons les teves necessitats.

  Suggeriment: l'escala i el seguiment del text funcionen amb moltes altres transicions d'After Effects; juga amb el menú Animat per veure què pots crear.

  Part 3: Les 5 millors plantilles de text borrós per a After Effects

  Si busqueu un estil borrós específic o no teniu temps per crear efectes des de zero, Motion Array té una sèrie de plantilles increïbles preparades per descarregar i personalitzar.

  1 . Blur Typography Stories

  Baixa Blur Typography Stories ara

  El paquet Blur Typography Stories inclou 5 dissenys de retrats impressionants amb un divertit aspecte degradat borrós. Els títols i les transicions multimèdia ofereixen un aspecte de desenfocament ràpid amb divertits fons degradats d'estil de làmpada de lava.

  2. Tràiler tipogràfic

  Baixa ara el tràiler tipogràfic

  La plantilla Tràiler tipogràfic inclou 33 marcadors de posició de títol, ideals per a seqüències d'introducció i presentacions. L'estil elegant inclou animacions de text amb fallades borroses amb fons de partícules impressionants que atrauen el focus.

  3. Títols de Glitch

  Descarregueu ara els títols de Glitch

  El paquet de títols de Glitch inclou 9 impressionants elements de tipografia estil insígnia, ideals per a títols a pantalla completa, terços inferiors, i missatgeria senzilla. L'estil d'error divertit es barreja amb un desenfocament per donar un aspecte subtil de parpelleig.

  4. The Age Cinematic Title

  Descarregueu ara The Age Cinematic Title

  La plantilla Age Cinematic Title és una fantàstica seqüència d'obertura ideal per a intros, presentacions, i elements del showreel. La plantilla inclou 8 títols i marcadors de posició multimèdia amb bokeh borrósi efectes de llum que fan la transició de l'espectador a través del missatge.

  5. Títols Golden Premium

  Descarregueu ara els títols Golden Premium

  La plantilla Golden Premium TItles ofereix 8 marcadors de posició de text i 1 logotip ideals per a seqüències d'introducció i pel·lícules crèdits. L'espectacle de llums daurades ofereix un teló de fons fantàstic per als efectes de títol de transició lenta.


  Els efectes de desenfocament són increïblement versàtils i poden adaptar-se a la majoria de marques i tipus de projectes. Ara ja sabeu com crear transicions de títols borroses meravellosament èpiques a After Effects, per què no consulteu aquests altres estils d'animació de títols increïbles? Si no en tens prou amb l'aspecte de desenfocament genial, segueix la nostra pràctica guia per crear efectes de transició de desenfocament de moviment de zoom a AE.

  Desplaçar cap amunt