Com crear fletxes animades a After Effects

Hola a tothom, aquest és l'Owen amb Motion Array i en aquest tutorial us mostraré com animar les fletxes. Ara, hi ha diverses maneres de fer-ho, però la tècnica que faré servir és nova per a After Effects 2018 i fa que el procés sigui molt fàcil. D'acord, comencem.

Començaré fent una nova composició. Li posaré el nom de Fletxa, m'asseguraré que sigui en HD i després tocaré d'acord. A continuació, crearé un sòlid per al meu fons. Ho faré anant a Capa > Nou > Sòlid. A la configuració sòlida, l'anomenaré "Fons", assegureu-vos que tingui la mida de la composició i després canviaré el color a un blau clar. Un cop hagi escollit el meu color, donaré el cop d'acord.

Ara, assegurant-me que la meva capa de fons estigui deseleccionada, agafaré la meva eina llapis i dibuixaré un camí que serà la forma de la meva fletxa. Quan acabi de dibuixar el meu camí, ajustaré la configuració de l'amplada i el color del traç. Llavors desactivaré el farcit. També canviaré el nom de la capa a "Camí de la fletxa". Ara he de girar cap avall per la meva capa "Camí de fletxa" fins arribar al camí que vaig dibuixar i ressaltar-lo. A continuació, passaré al tauler "Crea nulls a partir de camins". Si no veieu aquest tauler a la vostra interfície, podeu pujar-lo anant a Finestra > Crear nulls a partir de camins. Per tant, dins d'aquest tauler, premeu el botó "Trace Path". Quan ho faig, After Effects crea un nou nul i, si ho frec, la meva línia de tempsveuràs que el nul viatja pel meu camí de la fletxa. Ara, si entro als controls d'efectes del null, tindreu un efecte anomenat Trace Path amb dues opcions. El primer és Progrés i és un percentatge del 0 al 100 que representa la posició de principi a fi del camí que està traçant. De manera predeterminada, After Effects crea dos fotogrames clau del 0 al 100% i és per això que quan passo a través de la meva línia de temps podeu veure el moviment nul.

La segona opció és Bucle i només és una casella de selecció perquè la pugueu activar. o apagat. L'apagaré. Aleshores, pujaré els fotogrames clau del meu nul prement "U" al teclat. Ressaltaré els dos fotogrames clau i després faré clic amb el botó dret sobre un i aniré a Assistent de fotogrames clau > Facilitat fàcil. Ara seleccionaré la meva capa de camí de fletxa i aniré al botó Afegeix i seleccionaré Retalla els camins. Retalla els camins us permet controlar on comença i acaba el vostre camí en funció dels percentatges. Així que vaig a Opció + Feu clic al cronòmetre per a Finalitzar per afegir una expressió. A continuació, agafaré el fuet de selecció i l'arrossegaré fins a la propietat Progrés del meu camí de seguiment nul. Ara, quan recorre la meva línia de temps, veureu que el meu camí avança al mateix ritme que el nul.

Tot el que queda per fer ara és afegir la punta de fletxa. Per crear-ho, aniré a Capa > Nou > Capa de forma. Aleshores aniré al botó Afegeix i seleccionaré Polystar. aniré alAfegiu el botó una vegada més i seleccioneu Omplir i després ajustaré el color una mica. Reanomenaré la capa "Cap de fletxa". Aleshores, giraré pel camí Polystar i canviaré el tipus a Polígon i els punts a 3. Ara, mentre manteniu premuda la tecla MAJÚS, passaré la punta de fletxa a la ruta de traça nul·la. Com que estic mantenint el canvi mentre crio, la punta de fletxa heretarà la posició i l'escala de Trace Path Null. Mentre recorre la línia de temps ara podeu veure que la punta de fletxa està en posició i es mou amb el camí. Ara només cal ajustar una mica la punta de fletxa. Pujaré l'escala de la punta de fletxa prement "S" al teclat mentre estigui seleccionat. Reduiré l'escala perquè s'ajusti millor a l'amplada del traç. A continuació, tiraré cap amunt la rotació amb "R" i ajustaré el valor perquè sembli que apunta en la direcció correcta. Fet això, la meva fletxa està completa i preparada per a qualsevol cosa.


Bé, això ho fa per a aquest tutorial. Espero que us hagi estat útil, si ho heu fet, hi ha molts més tutorials aquí a Motion Array. Tenim molts altres tutorials per a Premiere Pro, After Effects i la realització de cinema en general!

Desplaçar cap amunt