Com crear efectes d'ona d'àudio a After Effects (formes d'ona d'espectre)

Una forma d'ona d'àudio és la taxa de vibració creada a partir d'un so i, en el món real, és una cosa que no podem veure. Els visualitzadors de formes d'ona d'àudio són la interpretació animada de les vibracions; tenen un aspecte fantàstic i són fantàstics per afegir estil a qualsevol composició impulsada per la música. Avui us mostrarem el procés ràpid i senzill de crear visualitzadors de formes d'ona d'àudio a After Effects.

Resum

  Part 1: crear un visualitzador d'ones d'àudio senzill a After Effects

  Els visualitzadors de formes d'ona d'àudio són increïblement populars i una manera fantàstica d'afegir algunes imatges a les teves pistes de música. Recordeu que si voleu publicar els vostres vídeos en línia, heu de tenir el permís dels artistes per fer-ho. Per provar aquests efectes amb música lliure de drets d'autor, fes una ullada a la biblioteca de música Motion Array.

  Crear formes d'ona d'àudio a After Effects és increïblement senzill i només requereix un efecte: Audio Spectrum. Un cop hàgiu configurat l'efecte, podeu canviar ràpidament l'estil i el disseny per crear centenars d'aspectes diferents.

  1. Afegiu la vostra pista d'àudio a la vostra línia de temps.
  2. Feu clic amb el botó dret a la línia de temps i trieu Nou > Nou sòlid .
  3. Al tauler Efectes cerqueu Espectre d'àudio i afegiu-lo a la capa Sòlid.
  4. Vés al Espectre d'àudio . 9>Tauler de control d'efectes > Configuració de l'espectre d'àudio .
  5. El primer pas és assegurar-vos que Composite estigui activatLa casella original està marcada per eliminar el fons.
  6. A continuació, aneu al menú desplegable Font de la capa d'àudio i trieu la vostra Pista .
  7. A Opcions de visualització , seleccioneu el tipus de forma d'ona d'àudio que voleu: Línies analògiques , Punts analògics o Digital .
  8. A sota de les opcions de visualització, podeu triar el costat de les animacions de línia: A , B o tots dos .
  9. Recorreu altres paràmetres, com ara l'ona Alçada , Amplada , Gruix i Color per crear l'aspecte de la vostra forma d'ona .
  10. Utilitzeu la configuració Inici i Punt final per augmentar l'amplada total de la vostra línia de forma d'ona.

  Consell professional: creeu capes d'efectes d'espectre d'àudio per crear composicions complexes sincronitzades amb la vostra música.

  Part 2: Els 3 principals estils i formes d'ona d'àudio AE; Dissenys

  Ara tens l'efecte de forma d'ona bàsica, pots afegir encara més personalització per crear l'aspecte que vulguis.

  1. La forma d'ona d'àudio genial sona a After Effects

  Una forma d'ona circular és fantàstica per utilitzar-la en sagnats de logotip, vídeos de lletres i actualitzacions de xarxes socials només d'àudio. Un cop hàgiu creat la vostra forma d'ona bàsica, podeu crear ràpidament un efecte d'anell.

  1. Al panell Efectes cerqueu Coordenades polars i afegiu-lo a la vostra capa Forma d'ona .
  2. Al tauler Control d'efectes , canvieu el Tipus de conversió configuració de Rect a Polar .
  3. Canvieu la configuració Interpolació al 100%.
  4. Canvieu l' opció lateral de l'espectre d'àudio a B i ajusteu els Inici i Punts finals fins que els extrems del cercle es trobin.

  2. Dissenys de blocs d'àudio amb persianes venecianes

  L'aspecte de forma d'ona de bloc d'àudio és un estil popular i divertit que utilitza formes rectangulars en lloc de punts o línies. Malauradament, no hi ha cap configuració per a l'efecte d'espectre d'àudio per a això, però es pot aconseguir amb l'ajuda de persianes venecianes.

  1. Amb la forma d'ona d'àudio creada, aneu a Efectes i cerqueu Persianes venecianes i, a continuació, afegiu-lo a la vostra capa de forma d'ona.
  2. Premeu U al teclat per mostrar els fotogrames clau, ressalteu-los i premeu Suprimeix .
  3. Ajusta la configuració Finalització de la transició de cecs venecians al 50% al tauler Control d'efectes .
  4. Juga amb la resta de configuracions per crear un estil que us agradi.

  3. Formes d'ona d'àudio a mà alliberada que utilitzen camins

  L'efecte Espectre d'àudio és tan potent que fins i tot podeu crear formes d'ona al voltant d'un camí, cosa que us permet dibuixar qualsevol forma segons el vostre efecte.

  1. Seleccioneu el vostre efecte. Forma d'ona a la línia de temps i agafeu l' Eina llapis .
  2. Al Visor de mitjans , dibuixeu la forma que vulgueu per a la vostra Forma d'ona a seguir.
  3. Al tauler Control d'efectes aneu al tauler Configuració del menú desplegable Camí i trieu el Número de màscara associat al camí que acabeu de crear.
  4. La vostra Forma d'ona ara seguirà la vostra Camí. Feu qualsevol ajust a la forma de la configuració de Camí de la màscara o de la configuració Espectre d'àudio per crear l'aspecte que vulgueu.

  Part. 3: 5 Impressionant & Visualitzadors d'ona d'àudio d'After Effects moderns

  Si busqueu alguna cosa més complexa i no teniu gaire temps per fer les darreres edicions, pot ser que necessiteu una plantilla de forma d'ona d'àudio per a After Effects.

  1. Forma d'ona d'àudio 3D

  La plantilla de forma d'ona d'àudio 3D és un fantàstic visualitzador d'àudio a pantalla completa, ideal per a vídeos de lletres i visuals musicals. El paquet inclou versions quadrades, horitzontals i verticals amb marcadors de posició musicals i elements de text animats.

  Baixa la forma d'ona d'àudio 3D ara

  2. Music Visualizer Kit

  Els Music Visualizer Kits són ideals per a editors i músics que produeixen contingut regularment. El kit inclou elements de forma d'ona barrejar i combinar amb una sensació suau i moderna. El paquet també inclou títols d'animació, filtracions de llum i insígnies socials.

  Baixa ara el kit de visualització de música

  3. Pulsating Music Sphere

  El projecte Pulsating Music Sphere és ideal per a creadors de contingut i músics que produeixen actualitzacions de xarxes socials. L'orbe de colors brillants es mou i giraamb la teva pista i inclou 2 elements de títol animats per al nom de la pista i l'artista.

  Baixa Pulsating Music Sphere ara

  4. 12 visualitzadors de música d'estil

  El paquet de visualitzadors de música de 12 estils inclou un conjunt d'elements combinats amb una sensació moderna i moderna. L'animació suau i dinàmica ofereix molt d'espai per als títols com a elements de pantalla completa o de tercers inferiors.

  Descarregueu ara 12 visualitzadors de música d'estil

  5. Liquid Audio Spectrum

  La plantilla Liquid Audio Spectrum inclou 1 logotip i 2 marcadors de posició de títol. L'impressionant disseny amb elements de forma d'ona brillants i acolorits i una animació de fusió creen una sensació relaxant com veure una làmpada de lava.

  Descarregueu Liquid Audio Spectrum ara


  Visualitzadors d'àudio són ràpids i fàcils de fer, la qual cosa us ofereix molt de temps per treballar el vostre estil d'animació. Ara ja saps com crear una forma d'ona d'àudio a After Effects, juga per crear aspectes nous i emocionants. Si voleu obtenir més informació sobre els efectes d'àudio a AE, consulteu aquest pràctic tutorial.

  Desplaçar cap amunt