5 solucions si After Effects no es representa correctament

Si tens problemes amb After Effects que no es renderitza després d'haver completat la composició, no et desesperis, aquest tutorial us guiarà a través de cinc passos senzills que podeu seguir per solucionar problemes de renderització. A continuació, aprendreu sobre la Cua de renderització , el Codificador de mitjans , com utilitzar la representació de la CPU, esborrar la memòria cau i utilitzar el tauler de preferències "secret".

Sempre que afegiu efectes, imatges o clips de vídeo, After Effects ha de representar els resultats perquè els pugueu previsualitzar o exportar. Aquest procés es fa en gran part en segon pla, sense el vostre coneixement. Però de vegades, durant l'exportació final, els problemes de renderització poden aparèixer inesperadament.

Resum

Què cal fer si After Effects no s'està renderitzant

Trobeu un error de renderització després de haver completat la teva composició pot ser extremadament frustrant. A més, diagnosticar la causa d'un error pot ser bastant difícil. És per això que us hem descrit cinc passos per superar el problema. Si el vostre problema és que After Effects s'està tancant, consulteu aquest recurs de resolució de problemes.

1. Utilitzeu el tauler de la cua de renderització

Aquesta és la manera més habitual de representar i exportar el vostre After Effects projectes. Si sou nou a After Effects, aquest procediment pot ser nou per a vosaltres i val la pena revisar-lo per assegurar-vos que ho feu correctament. Si sou un veterà d'AE, potser voldreu saltar endavant.

  1. Quanheu completat la vostra composició a After Effects, afegiu-la a la Cua de renderització seleccionant Composició > Afegeix a la cua de renderització des de la barra de menú superior (drecera Control + Ordre + M ).
  2. El tauler Cua de renderització hauria d'aparèixer a la part inferior del vostre Finestra d'After Effects. Feu clic a la Millor configuració blava per obrir la finestra Configuració de renderització on podeu triar les vostres opcions d'exportació com ara Velocitat de fotogrames i Desenfocament de moviment . Tanqueu aquesta finestra quan hàgiu acabat.
  3. A sota de Configuració de renderització hi ha el Mòdul de sortida . Lossless és un bon preajust per a composicions breus que voleu importar i editar en un NLE com el Premiere Pro. Tanmateix, si la vostra composició és més llarga, el valor predefinit Lossless pot produir fitxers gegants que omplin ràpidament el vostre disc dur. Podeu produir fitxers de vídeo més petits mitjançant Codificador de mitjans , que es tracta a la secció següent.
  4. A la dreta, hauríeu de veure Sortida a . En fer clic al text blau aquí, hauríeu d'obrir una finestra emergent on podeu triar la destinació del fitxer de vídeo exportat.
  5. Un cop hàgiu establert una destinació per al renderitzat, hauria d'aparèixer un botó a la part superior dreta del tauler Cua de renderització que digui Renderització . Feu clic aquí per començar a representar el vostre fitxer.
  6. Podeu veure el progrés del renderitzat mentre la barra d'estat blava s'omple a la part superior del RenderitzacióTauler Cua . Quan hagi acabat, el vostre fitxer hauria d'aparèixer a la destinació que hàgiu establert.

La Cua de renderització integrada és el mètode d'exportació més comú per a Projectes d'After Effects, i si seguiu els passos anteriors, hauríeu de poder publicar les vostres composicions de vídeo sense cap problema. Malauradament, es produeixen errors de tant en tant. A continuació, hem descrit alguns mètodes addicionals que podeu utilitzar per assegurar-vos que la vostra composició es renderitza correctament.

2. Renderitza mitjançant Media Encoder

Adobe Media Encoder és el programa d'exportació multimèdia global de la suite creativa del núvol, que pot produir els vostres fitxers des d'After Effects, Premiere Pro, Photoshop, etc. inclou una selecció pràctica de presets útils per a plataformes comunes com YouTube i Vimeo.

Si teniu problemes per renderitzar la vostra composició final amb la Cua de renderització integrada d'After Effects, potser tingueu més sort amb Media Encoder. Tot i que és una aplicació independent, ve inclosa amb la suite Adobe CC. També és bastant fàcil d'utilitzar, fins i tot si mai abans no heu obert el programa.

  1. Obre After Effects i Media Encoder al teu ordinador.
  2. A After Effects, quan estigueu preparat per exportar el vostre projecte, trieu Fitxer > Exporta > Afegeix a Media Encoder Queue .
  3. Canvia a Media Encoder. Hauríeu de veure que el vostre projecte d'After Effects apareix al tauler Cua del panellcostat dret de la pantalla.
  4. A l'esquerra del projecte d'After Effects al tauler Cua, hauríeu de veure la paraula Format amb un petit a sota. Feu clic a aquesta fletxa per desplegar una llista de tots els formats als quals podeu enviar. Tria la teva preferència. En aquest exemple, triarem H.264 perquè aquest és un format molt comú per compartir vídeos en línia.
  5. A la dreta de Format , hauríeu de veure una opció desplegable similar per a Preset . Feu clic aquí i trieu el millor preajust per a la vostra sortida. Per a aquest tutorial, triarem Youtube 1080 Full HD.
  6. A la dreta de Preset , hi ha un camp per triar el vostre Fitxer de sortida . Feu clic aquí i configureu la destinació on voleu desar el fitxer de sortida final.
  7. Quan tot estigui configurat correctament, premeu la fletxa verda a la part superior dreta per Iniciar la cua (tecla de drecera Retorn ).
  8. Podeu mirar el progrés de la vostra exportació al tauler Codificació a la part inferior de la pantalla.

En la majoria de les circumstàncies, el vostre projecte d'After Effects s'hauria de mostrar a Media Encoder sense singlot. Si encara trobeu dificultats, com ara un missatge d'error, és possible que vulgueu continuar amb els passos de resolució de problemes següents.

3. Canvia a la renderització de la CPU en lloc de la GPU

After Effects pot aprofitar diverses tecnologies de GPU, com OpenGL i Metal, aquestesus permeten renderitzar les vostres composicions amb targetes gràfiques d'alt rendiment ràpidament.

Tot i que és convenient, se sap que aquesta característica causa problemes de renderització de tant en tant. Si la renderització continua fallant, potser voldreu provar de desactivar aquesta opció de moment i renderitzar només amb la CPU, també coneguda com a Renderització de programari .

  1. Navegueu a Fitxer > Configuració del projecte a la barra de menú superior.
  2. A Renderització i efectes de vídeo , canvieu l'opció desplegable a Només programari .
  3. Representa el teu projecte utilitzant la Cua de renderització o el Codificador de mitjans tal com s'ha descrit més amunt.

La renderització de la CPU pot ser molt més lenta que la de la GPU, de manera que potser haureu d'esperar una mica per veure els resultats. I no us oblideu de tornar a la renderització de la GPU quan hàgiu acabat!

4. Netegeu la memòria cau

Entre bastidors, After Effects emmagatzema les representacions del vostre treball a mesura que aneu. Això us permet previsualitzar ràpidament la vostra composició sense haver d'esperar els temps de renderització mentre treballeu. En general, aquesta és una característica útil, però de vegades els fitxers de memòria cau poden arribar a ser grans o contenir errors que alteren el rendiment de la representació. Quan això passa, és útil esborrar la memòria cau.

  1. Navega a Edita > Purga > Tota la memòria i la memòria cau de disc.
  2. Hauria d'aparèixer una finestra emergent demanant confirmació. Feu clic a D'acord .
  3. Apareixerà una barra de progrés blavaapareixer. Quan s'hagi omplert, la memòria cau s'ha esborrat.
  4. Intenta tornar a renderitzar amb la Cua de renderització o el Codificador de mitjans .

5. Utilitzeu la configuració de preferències secretes

Si heu seguit els passos de resolució de problemes anteriors sense èxit, hi ha un últim truc que cal provar. Adobe ha amagat un menú de configuració encobert per a la correcció d'errors d'últim recurs. L'ajust de les preferències en aquest tauler només s'ha d'utilitzar si heu provat tota la resta: és el moment del tauler de preferències secret.

  1. Si sou un usuari de Windows, seleccioneu Edita . Si sou un usuari de Mac, seleccioneu After Effects .
  2. Manteniu premuda Maj i seleccioneu Preferències .
  3. Tria General , i no deixeu anar la tecla Maj !
  4. Quan aparegui la finestra Preferències , notareu un 1 Categoria>Secret disponible a la part inferior. Obre-ho.
  5. Intenta ajustar aquestes opcions. Podeu Desactivar la memòria cau de capes i Ignorar els errors de representació de la seqüència .
  6. Seleccioneu D'acord i torneu a intentar renderitzar amb la Cua de renderització o el Codificador de mitjans .

La secció s'amaga per un motiu: aquests no són paràmetres que normalment hauríeu d'ajustar. Així que assegureu-vos que quan hàgiu acabat, torneu i desactiveu tot el que heu canviat!


Això cobreix els nostres 5 passos bàsics per superar els errors de renderització. Mitjançant l'ús de la Cua de renderització , el Codificador de mitjans , la representació de la CPU,esborreu la memòria cau i el menú de configuració "secret", amb sort, els vostres problemes de renderització queden molt enrere.

Ara que heu resolt els vostres problemes de renderització, hi ha molt més per fer a After Effects. Si voleu actualitzar el vostre conjunt d'eines AE, Motion Array té milers de plantilles i presets d'After Effects seleccionats disponibles per a la baixada perquè pugueu produir projectes impressionants en qüestió de minuts!

Desplaçar cap amunt