5 preajustos gratuïts de Glitch de Premiere Pro (consells de bricolatge i tutorial)

Premiere Pro CC ve ple de tot el que necessiteu per crear els vostres propis errors personalitzats. Amb uns minuts i una mica de creativitat, podeu simular una fallada en les vostres imatges, transicions i títols. I en aquest tutorial, aprendràs algunes coses ràpides i amp; maneres fàcils de produir efectes d'error personalitzats a Premiere Pro.

Si els feu servir intencionadament, poden fer que el vostre vídeo se senti fantasmagòric, d'alta tecnologia i genial. Així doncs, aprofundim en com aconseguir aquest aspecte!

Resum

  Part 1: 5 preajustos de Glitch gratuïts de Motion Array

  Ens agrada donar els nostres lectors hi ha moltes coses gratuïtes i fem molts elements gràfics per a Adobe After Effects, però aquí teniu un conjunt d'elements gràfics per a Premiere Pro. Això és perfecte per als editors que busquen alguna cosa més dins del seu flux de treball d'edició.

  També podeu explorar els 5 connectors natius Premiere Pro de Motion Array dissenyats com a solució de transició per arrossegar i deixar anar.

  Preestablerts de fallada Premiere Pro

  Així és, us oferim 5 preajustos de fallada gratuïta per a Premiere Pro. Simplement deixeu anar els valors predefinits en una foto, un vídeo o un element de text per afegir soroll digital a la vostra presa. Són perfectes per passar d'una escena a una altra, per a seqüències de títol o simplement per trencar una mica les coses.

  Free Glitch Presets Premiere Pro Download

  A continuació, prengui aquests nois dolents per fer una volta. Es poden descarregar completament gratuïtament. Icapa d'ajust a la línia de temps, de manera que cobreixi els dos clips de vídeo.

 • Afegiu l'efecte Transforma a la capa d'ajust i augmenteu l' Escala fins que les vores negres ja no estiguin. visible durant la transició.
 • Aquest canvi RGB és només un dels molts efectes de tipus glitch que podeu utilitzar per a les vostres transicions. També podeu provar d'aplicar els efectes personalitzats de l'anterior en aquest tutorial per crear nous tipus de transicions d'error.


  Tant tant si voleu baixar una plantilla prefabricada com si voleu crear els vostres propis errors des de zero, Premiere Pro us ha cobert. Els errors són una manera fantàstica d'animar el text fix, donar vida a les transicions o afegir valor de producció al vostre metratge.

  llavors són teus. Com sempre, utilitzeu-los per a projectes personals o comercials. Desgasta'ls. Canvia'ls. Anar a la ciutat. Tot i que són molt senzills d'utilitzar, us hem creat un tutorial per fer-ho molt més fàcil.

  Part 2: Com fer fallar les vostres imatges

  Podeu creeu una gran varietat de fallades genials al vostre metratge mitjançant les eines integrades d'Adobe Premiere Pro. L'efecte de fallada estroboscòpica que creareu a continuació utilitza imatges distorsionades que parpellegen i funciona molt bé en petites ràfegues al llarg del clip o just abans d'una transició.

  Pas 1: afegiu el vostre metratge a la línia de temps

  Si ja heu començat a editar el vostre projecte, seguiu endavant i ometeu aquest pas; en cas contrari, seguiu les instruccions següents per comenceu.

  1. Configureu el vostre projecte i la seqüència.
  2. Al Tauler Projecte, importeu el metratge que voleu incloure al vostre vídeo.
  3. Arrossegueu el vostre metratge a la línia de temps.

  Pas 2: Retalleu fotogrames del vostre metratge

  Es defineixen errors per aleatorietat en ràfegues curtes, així que trieu una petita secció del vostre metratge i retalleu fotogrames individuals per fallar. En general, intenteu mantenir el vostre error durant menys d'1 segon.

  1. Trieu quina part del vostre metratge voleu fer-ho i apropeu-vos a la línia de temps.
  2. Feu servir el Eina d'afaitar , retalla diversos fotogrames seguides.
  3. Ara canvia a la Eina de selecció i suprimiu alguns dels marcs.

  Pas 3: afegiu efectes als fotogrames restants

  Si previsualitzeu el vostre projecte ara, hauríeu de veure un efecte estroboscòpic des del marcs que heu eliminat. Per fer-ho més "defectuós", podeu afegir efectes als fotogrames restants.

  1. Usant l' eina de selecció , manteniu premuda Alt i arrossegueu els fotogrames restants. fins a crear una còpia.
  2. Seleccioneu un dels nous fotogrames copiats i reduïu la seva Opacitat al 50% al tauler Controls d'efectes .
  3. Ajusta la Posició o Escala de la imatge.
  4. Repetiu els passos anteriors amb cadascun dels fotogrames restants de la vostra línia de temps.
  5. Experimenta afegint diferents efectes a aquests fotogrames. Proveu Aritmètica per modificar els canals de color RGB.

  Ara moveu el capçal de reproducció al començament de la línia de temps i premeu Espai per comprovar el vostre nou efecte de fallada! Si voleu fer ajustos, no dubteu a seguir canviant la configuració dels efectes fins que no estigueu satisfet amb els resultats.

  Part 3: Feu que el vostre text sigui fallat

  De vegades el text estàtic és crucial per al vostre projecte, però pot semblar una mica avorrit. Afegir efectes de fallada ocasional als vostres títols és una manera fantàstica de donar-li vida! Completar els passos següents només hauria de trigar uns minuts i realment pot millorar el valor de producció d'un títol d'altra manera banal.

  Pas1: Formateu el vostre text

  Abans de començar a modificar els vostres títols, voldreu prendre decisions sobre el contingut i el format de la paraula, ja que serà molt difícil canviar-los més endavant.

  1. Usant l' Eina de text , afegiu el vostre text fent clic a Monitor del programa i escrivint el text.
  2. A l' Efecte Controls tauler , pots ajustar les propietats de format, com ara la mida, el tipus de lletra i l'alineació.
  3. Finalment, assegureu-vos que el vostre text estigui col·locat correctament i que el punt d'ancoratge estigui directament centrat al centre del text.

  Pas 2 : Copia el teu text & Afegiu efectes

  Podeu ser creatiu i experimentar amb diferents efectes si voleu. Us explicarem com crear errors amb l'efecte Wave Warp .

  1. Dupliqueu la vostra capa de text mantenint premuda la tecla Alt i arrossegant-la cap a la pista següent. Una còpia del vostre text hauria d'aparèixer a sobre de l'original. Aquesta serà la capa que modifiqueu per a l'efecte glitch.
  2. Cerqueu Wave Warp a la pestanya Efectes i arrossegueu aquest efecte a la vostra nova pista de text.
  3. Al tauler Controls d'efectes a Wave Warp , canvieu Wave Type a Square .

  Pas 3: ajusteu els efectes per a cada part de Text intermitent

  Les transicions sobtades i discordants en els efectes del vostre text són el que crea aefecte de falla realista. Ara que heu creat una segona capa de text i heu afegit l'efecte Wave Warp , és hora de tallar-lo en trossos i ajustar els efectes de cada peça.

  1. Utilitzant l' Eina d'afaitar , retalleu petites seccions de la vostra capa de text d'error. Assegureu-vos que us apropeu a la línia de temps; cadascun d'aquests retalls només hauria de tenir 1 o 2 fotogrames.
  2. Canvieu a l' Eina de selecció i seleccioneu un dels clips petits que acabeu de crear.
  3. A la Tauler Controls d'efectes a Wave Warp , ajusteu les propietats Wave Height , Wave Width i Direcció . Us recomanem que ajusteu sempre la Direcció a múltiples de 90.
  4. Repetiu el pas 3 per a cada petit clip de la vostra capa de text d'error. També podeu provar d'ajustar l' Escala d'alguns dels clips.
  5. Torneu a la capa de text original a la línia de temps, utilitzeu l' eina Razor i traieu qualsevol part que es trobi sota el text d'error per evitar que les imatges dobles. A més, elimineu qualsevol text addicional que quedi a la capa d'error.

  Si previsualitzeu el text ara, totes les vostres edicions s'haurien de combinar per formar un efecte d'error. Pots optar per repetir aquest efecte en diferents llocs al llarg del vídeo, com ara quan apareix un text nou a la pantalla o just abans de tallar el vídeo.

  Part 4: Afegeix so per millorar l'efecte

  La meitat de tot el vídeo ésàudio, així que no us oblideu d'afegir efectes de so cada vegada que us trobeu! Pots trobar el teu fitxer de so de sorolls estàtics o d'altres errors en línia, o pots baixar l'efecte de so personalitzat que hem proporcionat.

  1. Prepara el teu propi àudio o baixa un efecte de so amb errors de Motion. Matriu.
  2. Importeu el fitxer de so al tauler del projecte .
  3. Arrossegueu l'efecte de so a la línia de temps i retalleu-lo de manera que comenci i acabi amb el vostre efecte de fallada.

  Podeu utilitzar aquest senzill truc per afegir-hi so a qualsevol efecte de fallada, transició o text que hàgiu creat al vostre vídeo. També podeu posar diferents sons els uns sobre els altres per obtenir resultats interessants!

  Part 5: Creeu les vostres pròpies transicions de fallada

  Si ja heu establert un tema d'efectes de fallada al vostre vídeo Aquesta transició de canvi RGB simula l'efecte "Aberració cromàtica" associat a les pantalles defectuoses.

  Pas 1: Carregueu els vostres clips a la línia de temps

  Si ja esteu a la meitat de l'edició del vostre projecte, podeu passar al pas 2; en cas contrari, seguiu les instruccions següents per començar.

  1. Importeu els videoclips que voleu incloure al tauler del projecte .
  2. Arrossegueu-los a la vostra línia de temps en l'ordre en què voleu apareixer. Assegureu-vos que estiguin a la mateixa pista de vídeo.
  3. Ajusta la longitud iposició dels clips a la línia de temps per a la transició.

  Pas 2: afegiu una capa d'ajustament sobre el punt de transició

  Afegiu una capa d'ajust a una nova La pista us permetrà incloure i animar efectes que s'estenen pels dos clips de la vostra transició.

  1. Seleccioneu el Tauler Projecte i, a continuació, aneu a Fitxer &gt. ; Nou > Capa d'ajust.
  2. Arrossegueu la nova capa d'ajustament a la línia de temps i col·loqueu-la de manera que quedi centrada per sobre dels dos clips de la transició.
  3. Ajusta els punts inicial i final de la teva capa d'ajust, de manera que tingui una durada d'entre 0,5 i 1 s, centrada sobre el punt de trobada dels teus dos clips de vídeo.
  4. A la pestanya Efectes , cerqueu Mesclador de canals i arrossegueu aquest efecte a la capa d'ajust de la vostra línia de temps per afegir l'efecte.

  Nota: assegureu-vos que esteu afegint un mesclador de canals des dels efectes de vídeo, no dels efectes d'àudio.

  1. També, cerqueu Transformar i afegiu aquest efecte a la vostra capa d'ajust.
  2. Finalment, amb la capa d'ajust seleccionada, canvieu el Mode de fusió d'opacitat a Il·lumina al tauler Controls d'efectes .

  Pas 3: dupliqueu la vostra capa d'ajust

  Utilitzareu aquestes capes d'ajust per aïllar el vermell, el verd i el blau dels vostres clips de vídeo i canviar les seves posicions per altransició. Duplicar la capa d'ajust us permet modificar cadascun d'aquests canals de color de manera independent.

  1. Manteniu premuda Alt i arrossegueu la capa d'ajust cap amunt per crear-ne una còpia. Repetiu aquest pas fins que tingueu tres capes d'ajust apilades una sobre l'altra.
  2. Seleccioneu una de les capes d'ajust i, a continuació, al tauler Controls d'efectes sota el Mesclador de canals efecte, ajusteu Vermell-Vermell a 0. Feu el mateix per a Verd-Verd , deixant només Blau-Blau a 100.
  3. Repetiu el pas anterior per a cadascuna de les vostres capes d'ajust, però canviant el color perquè tingueu una capa d'ajust vermella, verda i blava.

  Pas 4: afegiu fotogrames clau a les vostres capes d'ajust

  Un cop separats els canals de color al pas anterior, ara podreu canvieu les seves posicions mitjançant fotogrames clau per crear l'efecte Canvi RGB .

  1. Amb una de les vostres capes d'ajust seleccionada, al tauler Controls d'efectes , sota Transforma , crea un fotograma clau Posició al principi, al mig i al final del clip.
  2. Ajusta l'atribut Posició per al fotograma clau central però deixa els altres dos igual.
  3. Repetiu els dos passos anteriors per a cada capa d'ajust, movent l'atribut Posició en diferents direccions. Hauríeu de veure els canals vermell, verd i blau del vostre vídeo separats els uns dels altres Monitor del programa .

  Pas 5: Afegeix ràfegues estàtiques

  Per fer que aquesta transició sigui encara més complicada, afegireu ràfegues curtes de estàtic amb l'efecte Soroll creant una nova Capa d'ajust i tallant-la en fotogrames individuals.

  1. Creeu una capa d'ajust nova, arrossegueu-la a la vostra línia de temps. a sobre de les tres capes actuals i retalla-la perquè coincideixi amb el mateix temps.
  2. Cerca Soroll a la pestanya d'efectes i arrossega-la a la nova capa d'ajust.
  3. Al tauler Controls d'efectes , ajusteu la quantitat de soroll de la capa d'ajust al 100%.
  4. Apropeu-vos a la línia de temps i retalleu diversos fotogrames individuals. la durada de la seva transició. També podeu optar per afegir Ona Deformació a alguns dels fotogrames.
  5. Seleccioneu i suprimiu totes les parts restants de la vostra capa d'ajust, de manera que només en teniu unes quantes. fotogrames de Soroll durant la transició.

  Pas 6: augmentar l'escala per evitar les vores negres

  Mentre s'ajusta la Posició de transformació de les vostres capes d'ajust al pas 4, és possible que hàgiu notat que apareixen vores negres al voltant del vostre vídeo. Per solucionar-ho, només haureu d'apropar-ho augmentant-ho tot un poc per cent.

  1. Creeu una capa d'ajust nova i arrossegueu-la a la vostra línia de temps per sobre de les capes d'ajust anteriors.
  2. Estira això
  Desplaçar cap amunt