5 maneres d'estalviar temps per dividir clips a Final Cut Pro X

Aprendre a dividir clips a Final Cut Pro és una de les habilitats més bàsiques que haureu d'entendre en l'edició de vídeo. Un cop dividit en dos, part del clip es pot reordenar o modificar independentment de l'altra meitat.

En aquest tutorial, destacarem cinc mètodes diferents que utilitzareu una i altra vegada. Us mostrarem com dividir clips mitjançant l' Eina Blade, Cap de reproducció, Eina de posició i inserint un nou clip. També aprendràs a tallar tots els clips simultàniament en un sol punt de la línia de temps.

Entendre quin enfocament és millor per a un resultat d'edició diferent és important, i aprendre les tecles de drecera per a cada tècnica augmentarà la vostra eficiència com a editor. Comencem!

Resum

Com dividir clips a Final Cut Pro

1 Dividir clips amb l'eina Blade

L'eina Blade és una de les eines d'edició més utilitzades. Us permet dividir un clip en dos clips que es poden organitzar i editar individualment. Aquesta és una manera fantàstica de fer edicions de precisió amb el ratolí.

 1. Obre el teu Projecte i afegeix el teu metratge a la Línia de temps.
 2. Seleccioneu l'eina Blade (drecera B ) i desplaceu el clip fins que trobeu on voleu fer el tallar.
 3. Feu clic amb el ratolí i l'eina Blade tallarà el clip en dos.

2. DivisióClips al capçal de reproducció

Podeu dividir un clip directament al capçal de reproducció mitjançant una drecera del teclat. Trobareu que això us serà útil si esteu previsualitzant un vídeo i només voleu fer un tall al llarg del camí.

 1. Mou el capçal de reproducció al principi de la línia de temps o quan vulguis començar la previsualització.
 2. Premeu Espai per iniciar la reproducció del vostre vídeo.
 3. Quan el capçal de reproducció arribi a una secció que voleu tallar, premeu Ordre + B.
 4. El clip s'ha de dividir al capçal de reproducció. Fàcil de fer!

3. Divisió de diversos clips junts

Usant qualsevol dels mètodes anteriors, podeu dividir tots els clips de la vostra línia de temps alhora. Això inclou totes les imatges, títols, música i molt més. L'única diferència per dividir tots els clips és que haureu de mantenir premuda la tecla Maj i després utilitzar l' Eina Blade o el Playhead de la mateixa manera que ho vau fer. per un clip. Trobareu que això és força útil si necessiteu inserir un entreacte entre una o dues parts. I en comptes de dividir-los individualment, feu-ho tot junts amb un sol clic.

4. Divisió de clips amb l'eina Posició

L'eina Posició us permet arrossegar un clip a un altre clip, dividint-lo en dos i traient-ne el mig. Si voleu inserir metratge seccionat sense afectar la longitud total d'un clip, aquest és un mètode fantàstic perutilitzar.

 1. Seleccioneu l'eina Posició .
 2. Arrossegueu el clip que voleu moure per sobre del clip que voleu dividir.
 3. El primer clip hauria de dividir el segon clip en dos, sobreescriure tot el que hi ha sota.

5. Divisió de clips mitjançant la inserció d'un clip

Usant una drecera de teclat senzilla, podeu inserir un clip a la Línia de temps allà on vulgueu, inclòs directament a al mig d'un altre clip! Les dreceres de teclat com aquesta us poden estalviar molt temps quan feu moltes modificacions.

 1. Al Navegador , seleccioneu el clip o l'interval de clip que voleu inserir.
 2. Mou el capçal de reproducció allà on vulgueu M'agradaria inserir el clip a la Línia de temps .
 3. Premeu W ​​(Insereix) i el clip seleccionat apareixerà a la línia de temps, dividint el clip original en dos . A diferència de l'ús de l' Eina de posició , aquest enfocament no sobreescriurà la meitat del clip original.

D'acord, això cobreix els cinc mètodes principals per dividir clips a Final Cut Pro X! Depenent del vostre estil d'edició, potser preferiu utilitzar només un o dos d'aquests mètodes la majoria de les vegades. Però, en última instància, es tracta d'ajudar-te a muntar el teu vídeo més ràpidament!

Aprendre els conceptes bàsics de l'edició de vídeo, com ara dividir clips, és part dels fonaments per convertir-te en un gran editor de vídeo. Però un editor només és tan capaç com les seves eines, i si voleu actualitzar el vostrekit d'eines, assegureu-vos de consultar Motion Array. La nostra àmplia biblioteca de complements, efectes i connectors de Final Cut Pro inclou tot el que necessiteu per crear vídeos de primer nivell.

Desplaçar cap amunt