16 connectors de títol imprescindibles per a projectes de vídeo Final Cut Pro

Final Cut Pro X és una eina d'edició fantàstica, i una gran quantitat d'editors per la qual juraran i faran vídeos excel·lents. Però també hi ha una gran quantitat de material addicional per ajudar-vos a fer que el vostre flux de treball de postproducció sigui més ràpid i eficient.

Els connectors FCPX inclouen connectors per ajudar-vos a classificar el color i a fer la transició entre les fotografies d'una manera elegant i elegant, però alguns dels nostres preferits són els complements de títol. Els millors connectors de títol FCPX són els que us permeten afegir terços inferiors, corretges de nom i marcadors de capítols al vostre vídeo sense haver de crear-los des de zero.

Hem enumerat els nostres 16 preferits a continuació, així que submergiu-vos-hi. troba els que s'adaptin al teu projecte. Segueix llegint per obtenir una guia pràctica sobre com utilitzar-los a la part inferior de la pàgina.

Resum

  Part 1: consulta les nostres 16 millors opcions per a Final Cut Pro Connectors de títol

  1. Títols socials gratuïts

  Els 12 títols netament animats d'aquest paquet són perfectes per als terços inferiors, títols o qualsevol vídeo de xarxes socials que es reprodueixi sense àudio. Afegiu-los als vostres vídeos d'Instagram, Facebook i LinkedIn per obtenir animacions de text professionals instantànies.

  John (Leany), l'artista darrere d'aquest disseny, fa més de 4 anys que es dedica al disseny gràfic en moviment i li encanta professió. Fa plantilles per a Final Cut Pro, After Effects i Premiere Pro. Consulteu més del treball de Leany aquí.

  Descàrrega gratuïta de títols socials

  2.Títols de luxe

  Si vols un resultat més premium, prova aquest paquet de títols de luxe preanimats. Suaus, professionals, de gamma alta i cinematogràfics, aquests títols no requereixen complements addicionals. Tria entre deu títols d'alta qualitat per al teu tràiler o pel·lícula de marca premium.

  Baixa títols de luxe ara

  3. Tipografia

  Net, minimalista i de moda. Baixeu aquest paquet de títols ultramoderns per utilitzar-los als vostres vídeos de xarxes socials i presentacions empresarials.

  Baixa Typography ara

  4. Tipografia artística

  15 títols dinàmics amb un toc artístic, perfectes per a la vostra propera presentació o anunci corporatiu. Són molt fàcils de personalitzar i afegeixen una capa de professionalitat per impressionar el vostre públic.

  Descarregueu Tipografia d'art ara

  5. Títols Elegant Cinematic 2

  Títols cinematogràfics de gamma alta que quedarien perfectament en la seqüència de crèdits d'una pel·lícula. Editeu el text i ajusteu els colors al vostre gust i creeu una introducció impressionant als vostres vídeos.

  Baixa títols Elegant Cinematic 2 ara

  6. Títols d'escriure

  Aquest tema de títol elegant escriu al text com una màquina d'escriure. Amb més de 50 estils de títol per triar, trobareu el títol perfecte per al vostre projecte en molt poc temps. Afegeix els teus propis efectes de so de màquina d'escriure per donar-li vida realment.

  Baixa els títols Type-On ara

  7.Títols moderns

  Els títols elegants i minimalistes són el toc final perfecte per a qualsevol projecte de vídeo social, i podeu descarregar-ne un gran paquet aquí. Canvia el text i els colors i deixa'ls al teu vídeo com vulguis.

  Baixa els títols moderns ara

  8. Títols

  Aquest paquet és més o menys el que esperaries: nou fitxers de títol animats sense problemes per utilitzar-los a Final Cut Pro. Fes canvis en segons i fes clic a Render per tenir animacions de títols excel·lents i professionals.

  Baixa els títols ara

  9. Títols Quick Flat Glitch

  Aquesta és una versió nova i moderna dels títols minimalistes. Els errors de colors afegeixen un bon nivell addicional de detall i singularitat a aquest fantàstic paquet de títols Final Cut Pro.

  Baixa ara els títols Quick Flat Glitch

  10. Títols de moda

  Les animacions peculiars i acolorides d'aquests connectors de títol funcionen amb qualsevol tipus de lletra. Canvia els colors, els efectes i la durada d'aquests títols amb un controlador fàcil d'utilitzar a Final Cut Pro.

  Baixa els títols de moda ara

  11. Col·lecció de títols líquids

  Aquesta és una versió molt divertida dels títols de Final Cut Pro. Amb molt de caràcter i color, i amb efectes de so inclosos, no us podeu equivocar en incloure aquests títols als vostres projectes.

  Descarregueu la col·lecció de títols líquids ara

  12. Paquet de títols mínims

  Busqueu un paquet ultra net,títols moderns? No busqueu més que aquest pack. Tant si esteu fent un vlog de YouTube o una presentació d'empresa corporativa, hi haurà alguna cosa per utilitzar-la.

  Baixa el paquet de títols mínims ara

  13. Títols de pinzells de colors

  Afegiu un toc d'art als vostres vídeos amb aquests efectes pictòrics de títol de pinzell. Utilitzeu-los com a títols i terços inferiors per animar els vostres projectes.

  Descarregueu ara títols de pinzells de colors

  14. Títols de fallada

  Si necessiteu títols amb un to més dramàtic, proveu aquests títols de fallada. Funcionarien molt bé en vídeos esportius i tràilers d'alt impacte. Només cal que editeu els fitxers de text i feu clic a Render per treure'ls.

  Descarregueu ara els títols de Glitch

  15. Títols essencials

  Títols nets i ben animats, perfectes per a una presentació empresarial. Si vols transmetre professionalitat i sinceritat, aquests dissenys són perfectes.

  Baixa ara els títols essencials

  16. Paquet de 9 títols mínims

  Pràcticament fa el que diu a la llauna! Aquest és un paquet de nou títols mínims per utilitzar-lo a Final Cut Pro, dissenyat perquè treballis de manera ràpida i eficient. Només cal descarregar-lo i entrar en un projecte. Canvieu el text al vostre gust i comenceu a utilitzar-los immediatament.

  Descarregueu ara el paquet de 9 títols mínims

  Part 2: instal·lació i ús de plantilles de títol

  Instal·lació de plantilles de títol aFinal Cut Pro es pot fer en pocs segons. La part més difícil és trobar una plantilla de títol que t'agradi, però un cop ho has fet, la resta és molt fàcil. Simplement escolliu la vostra plantilla preferida i descarregueu-la. Hauríeu d'acabar amb un paquet de plantilles.

  Instal·lació de la plantilla de títol

  Pas 1: Al vostre Finder , aneu a Vés > Inici > Pel·lícules > Plantilles de moviment > Títols . Si la carpeta no hi és, podeu crear-la, però assegureu-vos d'anomenar-la exactament amb les majúscules correctes.

  Pas 2: Copia ( CMD+C ) i enganxeu ( CMD+V ) la plantilla que heu baixat a aquesta carpeta.

  Pas 3: Obriu Final Cut Pro X i seleccioneu Icona de Títols i generadors .

  Pas 4: Busqueu el títol que cerqueu i feu doble clic a quan ho hàgiu trobat

  Pas 5: Això s'afegirà el títol a la línia de temps a la posició del capçal de reproducció.

  Ajust de la plantilla del títol

  Depenent de com s'ha creat la plantilla, podreu ajustar diversos paràmetres, com ara el tipus de lletra, el color i la mida del text.

  Pas 1: Seleccioneu el clip del títol a la línia de temps.

  Pas 2: Feu clic al commutador Inspector a la part dreta de la barra d'eines.

  Pas 3: Feu clic al botó Títol a la part superior de l'inspector.

  Pas 4: Ajusta els paràmetres disponibles segons sigui necessari.

  Ajust de l'animació del títol

  És possible que també vulgueu ajustar l'animació del títol, com ara difuminar-lo cap a dins i fora. Podeu fer-ho mitjançant l'ús de fotogrames clau i l'efecte Opacitat.

  Pas 1: Seleccioneu el clip del títol a la línia de temps.

  Pas 2: col·loqueu el capçal de reproducció al començament del clip.

  Pas 3: Obre el Inspector de vídeo .

  Pas 4: A Composició, feu lliscar el control lliscant Opacitat fins al 0%.

  Pas 5: Seleccioneu el icona de fotograma clau a la dreta d'Opacitat. Això col·locarà un fotograma clau al principi del clip quan el clip no serà visible.

  Pas 6: Feu lliscar el capçal de reproducció fins al punt en què voleu que el títol sigui totalment visible. . Com més a prop estiguin els fotogrames clau entre si, més ràpid s'esvaeix.

  Pas 7: Feu lliscar l' Opacitat fins al 100% per fer que el clip sigui totalment visible.

  Pas 8: Feu clic de nou a la icona del fotograma clau .

  Pas 9: Mou el capçal de reproducció cap al final del clip i repetiu aquest procés al revés , de manera que el títol s'esvaeix del 100% d'opacitat al 0% d'opacitat durant el temps que trieu.

  Part 3: Consells per utilitzar els títols als vídeos

  Els títols són ideals per admetre vídeos com a marcadors de capítols, terços inferiors o per afegir context a les imatges quan el vídeo no té veu en off ni diàleg.És important recordar que, tot i que els títols poden ajudar els vídeos, poden aclaparar fàcilment el contingut, de manera que triar l'estil adequat és vital.

  Alguns vídeos, com ara el contingut per a nens, les promocions esportives atractives i les presentacions de YouTube funcionen bé. amb títols en 3D que destaquen realment. El contingut enèrgic i acolorit necessita títols enèrgics i acolorits. D'altra banda, els títols més mínims, nets i regulars es presten bé a presentacions empresarials corporatives o vídeos de luxe.

  El més important a tenir en compte és qui serà el públic del vídeo. Un vídeo de casament, per exemple, pot funcionar bé amb un títol que sigui somiador, suau i que admeti el to del vídeo. D'altra banda, un vídeo promocional probablement necessitarà alguna cosa que tingui un ritme més ràpid, potser amb un efecte d'error per captar realment l'atenció de l'audiència.


  Els títols afegeixen una capa addicional de professionalitat als vídeos, treballant com a tant una imatge ben dissenyada com un suport al contingut en si, generalment augmentant la qualitat del vídeo. Hi ha moltes plantilles de títols disponibles, i és fàcil baixar-les i instal·lar-les per utilitzar-les a Final Cut Pro sense haver de crear-les tu mateix. Tingueu en compte que escolliu l'estil de títol adequat per adaptar-se al to i al disseny de la vostra pel·lícula en general, tant si esteu creant un vlog de YouTube com una promoció corporativa, però si alguna cosa no funciona, podeu baixar i instal·lar una plantilla nova en cap cas.en absolut.

  Desplaçar cap amunt