22 fons d'introducció contundents per descarregar avui

Un fons d'introducció pot ser una manera fantàstica d'afegir interès visual al teu vídeo o, simplement, de mantenir la coherència amb l'estil que has creat. De fet, els efectes de vídeo de fons també es poden utilitzar de moltes altres maneres, i tens un munt d'imatges i plantilles al teu abast per crear l'estil exacte que estàs buscant.

Resum

  Part 1: 22 Fons d'introducció dinàmics que el vostre vídeo necessita

  Aquí teniu una col·lecció de fons d'introducció i altres efectes de vídeo de fons que us resultarà útil tenir a la vostra biblioteca de vídeos. un ampli ventall de projectes. No oblideu comprovar les especificacions del fons escollit per veure si és compatible amb el vostre programari d'edició.

  1. ​Visualització de forma d'ona d'àudio

  Aquest fons de forma d'ona d'àudio gratuït seria perfecte per afegir algunes imatges senzilles però intrigants a la vostra introducció o qualsevol altre clip de vídeo. Potser us sembla interessant per a un projecte de ciència-ficció.

  Descàrrega gratuïta de visualització de formes d'ona d'àudio

  2. Fons futurista

  Aquest conjunt de fons de bucle sense problemes té text i colors personalitzables. Aquests seran fantàstics per a una introducció amb un tema futurista, o potser la seqüència del títol d'un tràiler.

  Descarregueu el fons futurista ara

  3. ​Abstract Backgrounds 2.0

  Aquesta macro per a DaVinci Resolve funcionarà amb qualsevol mida de composició i velocitat de fotogramesper oferir-te una sèrie de fons geomètrics professionals per al teu projecte. Fins i tot podeu canviar els paràmetres de la macro per donar-li un aspecte diferent al vostre fons!

  Descarregueu Abstract Backgrounds 2.0 ara

  4. Fons de quadrats giratoris

  Aquests quadrats giratoris i partícules brillants són una manera senzilla de canviar l'aspecte del vostre fons per evitar que les vostres imatges siguin monòtones. Està disponible com a gràfic en moviment d'inventari a Prores444 i es pot utilitzar com a fons de bucle.

  Baixa ara el fons de quadrats giratoris

  5. ​Partícules essencials

  Aquest fitxer MOGRT us permet controlar els paràmetres d'aquest interessant efecte de partícules. Això us pot oferir un munt de varietats de la seqüència des de Premiere Pro, sense haver d'apropar-vos a After Effects.

  Descarregueu Essential Particles ara

  6. ​Paquet de fons de superposició de Twitch

  Aquest conjunt de fons està dissenyat tenint en compte una personalització fàcil mitjançant After Effects, per tal de crear una varietat de fons dinàmics per al vostre flux de Twitch. Per descomptat, res no us impedeix personalitzar-lo també per a altres projectes!

  Descarregueu ara el paquet de fons de superposició de Twitch

  7. ​Fond de fum abstracte

  Aquest bucle d'animació sense fissures té un fum divertit i el seu efecte de partícules. Aquest podria ser un gran element per utilitzar-lo sol com afons, o compositiu amb altres textures per obtenir un efecte més ric.

  Descarregueu el fons de fum abstracte ara

  8. ​Abstract Background Maker

  Aquest fitxer personalitzable de Final Cut Pro X és una manera fantàstica de crear les vostres pròpies seqüències abstractes per al fons del vostre projecte de vídeo o com a fons animat per al vostre text o altres gràfics.

  Descarregueu el Creador de fons abstractes ara

  9. Fons animats elegants

  Aquestes divertides plantilles de gràfics en moviment de Premiere Pro són ideals si voleu un patró ja fet amb control sobre els colors utilitzats. El conjunt inclou nou dissenys expressius que es veuran com a casa en el teu proper vídeo corporatiu, infografia o altres projectes de vídeo.

  Baixa ara fons animats elegants

  10. Fons i tipografia #1

  Aquest conjunt d'animacions per a Premiere Pro inclou 20 fons animats i 15 títols moderns. Els patrons complexos i els títols en negreta són ideals per a vídeos de xarxes socials o per a qualsevol projecte de vídeo que hagi de destacar i cridar l'atenció de l'espectador.

  Baixa fons i tipografia núm. 1 ara

  11. ​Paquet d'històries 6: ones

  Aquesta plantilla de DaVinci Resolve conté sis dissenys d'ones animades en les dimensions perfectes com a fons per a les vostres històries d'Instagram. Tot el que heu de fer és ajustar els paràmetres del text, fons icolors per fer-lo teu i després render-lo! Fins i tot hi ha una versió d'After Effects disponible.

  Baixa Stories Pack 6: Waves Now

  12. ​Transicions i fons de text amb fallada

  Aquest conjunt de plantilles per a fons i transicions a Premiere Pro us ofereix algunes variacions divertides del popular efecte de fallada . Només cal que ajusteu el text i el color a les vostres preferències i ja està!

  Descarregueu les transicions i el fons de text de Glitch ara

  13. Fons 4K

  Si sou un usuari de Final Cut Pro X que busqueu dissenys brillants i sonors per al fons del vostre proper projecte, aquestes plantilles poden ser per a vosaltres.

  Baixa fons 4K ara

  14. ​Fond rosa de l'espai exterior

  Si el vostre projecte té un encreuament amb l'exploració de l'espai profund, és probable que cerqueu una manera econòmica d'incloure imatges de gran qualitat. Aquests gràfics en moviment són perfectes per a qualsevol projecte amb temes sobre l'espai exterior i per a qualsevol programari d'edició.

  Descarregueu el fons rosa de l'espai exterior ara

  15. ​Fond de feix estel·lar de partícules blaves

  Perfecte per a qualsevol projecte cinematogràfic que s'immergi en temes futuristes, aquest material d'arxiu es pot utilitzar com a fons amb qualsevol programari d'edició que trieu utilitzar.

  Descarregueu ara el fons del raig estel·lar de partícules blaves

  16. Forma abstractaFons

  Dissenys nets i divertits amb colors atrevits i diferents formes animades, tot plegat en una plantilla d'After Effects. Aquests fons serien genials per al teu proper explicador o vídeo de xarxes socials.

  Baixa els fons de forma abstracta ara

  17. ​Bucle de fons brillant de partícules d'or

  Aquest bucle de material d'emmagatzematge brillant es pot utilitzar per destacar o es pot reduir al vostre programari d'edició en funció de l'estat d'ànim del vostre vídeo. De qualsevol manera, servirà de fons fantàstic per al vostre vídeo, text o gràfic animat.

  Descarregueu el bucle de fons brillant de partícules d'or ara

  18. ​Starfield

  Una altra per a qualsevol persona que creï una peça de ficció espacial, aquesta plantilla de Final Cut Pro X inclou gràfics de paisatge de l'espai profund d'excel·lent qualitat amb text ajustable.

  Descarregueu​ Starfield ara

  19. Fons d'alta tecnologia

  Aquest conjunt de sis fons en bucle per a After Effects inclou un aspecte futurista i d'alta tecnologia. Podeu ajustar els colors de cadascun, però és el moviment net de les formes el que fa que aquest fons destaqui.

  Baixa fons d'alta tecnologia ara

  20. ​Els rastres de llum horitzontals que es mouen ràpidament

  Els efectes de llum brillant poden funcionar en una àmplia gamma de gèneres de vídeo, i aquest material d'arxiu no és diferent. Fes una ullada i mira si aquest efecte de llum de moviment ràpid podriafunciona com el següent efecte de vídeo de fons.

  Baixa els rastres de llum horitzontals que es mouen ràpidament ara

  21. ​Fonds únics V3

  Aquesta col·lecció d'estils d'efectes de fons de vídeo segur que tindrà alguna cosa per al vostre proper projecte corporatiu, de xarxes socials o de vídeo explicatiu. El conjunt de fons de Premiere Pro inclou set fons animats personalitzables.

  Baixa fons únics V3 ara

  22. Fons de DJ amb llum LED

  Aquestes llums LED intermitents poden ser un efecte de fons atractiu per a una seqüència de logotip, títol o altres gràfics. A més, es pot descarregar com a gràfic en moviment d'un videoclip, el que significa que el podeu utilitzar qualsevol programari d'edició que utilitzeu.

  Descarregueu​ LED Light DJ Background Now

  Part 2 : Com utilitzar fons d'introducció + consells

  Ara donareu una ullada als passos per utilitzar aquesta plantilla de fons d'After Effects com a fons d'introducció. Com podeu veure, plantilles com aquesta són una manera fantàstica d'embellir un vídeo senzill per mostrar un títol, un logotip o introduir un tema d'una manera estilitzada.

  Pas 1: familiaritzeu-vos amb la vostra plantilla.

  Obre la plantilla i entén quines parts pots ajustar i quines parts és millor deixar-les. Si no esteu segurs, heu de consultar les instruccions que acompanyen la baixada.

  1. Obre el fitxer al programari d'edició que utilitzeu (en aquest cas,un fitxer .aep a After Effects)
  2. Obre cadascuna de les carpetes. En aquest cas podeu entendre que hi ha una carpeta Edita, on podeu ajustar alguns dels elements. També hi ha una composició final que reprodueix la sortida final.

  Pas 2: ajusteu els elements personalitzables

  Cada element editable d'aquesta baixada està enllaçat a un composició dins de la carpeta "Edita". Obriu cadascun i assegureu-vos que mostrin el que voleu. Pots experimentar aquí per veure què fa que la teva introducció sigui més interessant a través dels gràfics i el text que fas servir.

  1. Obre cada composició de text i introdueix el text que vulguis.
  2. Obre la composició del logotip. .
  3. Canvia la mida o substitueix-lo pel teu propi fitxer de logotip si cal arrossegant i deixant anar el logotip a la composició del logotip.
  1. Obre'n un. de les composicions de marcador de posició multimèdia
  2. Assegureu-vos que ja heu afegit el vostre suport desitjat a After Effects fent-hi clic i arrossegant-lo des de la carpeta on està desat, a la biblioteca d'After Effects.
  3. Arrossegar i deixar anar. el vostre fitxer multimèdia de la biblioteca a la composició. Canvia la mida segons sigui necessari.
  4. Repeteix amb cadascuna de les altres composicions de marcadors de posició multimèdia.

  Pas 3: tocs finals

  És hora de jugar la teva composició final de tornada. Si hi ha alguna cosa que cal ajustar, podeu repetir el pas 2 abans d'afegir la vostra composició al rendercua.

  1. Obre la Composició final.
  2. Premeu la barra espaiadora per reproduir-la. Podeu fer-ho a ¼ de resolució si es reprodueix lentament.
  3. Afegiu a la vostra cua de renderització anant a Fitxer > Exporta > Renderitzar i aplicar la configuració adequada per a la vostra exportació.

  Si no ho vas fer abans, ara pots entendre millor que mai el valor que pot aportar un fons d'introducció, o qualsevol altre tipus de fons, a les teves imatges de vídeo. Saber quan utilitzar el tipus d'efecte visual adequat és una gran lliçó a l'hora de millorar el vostre ofici. Amb els recursos adequats a la vostra caixa d'eines, ja esteu a mig camí!

  Desplaçar cap amunt