20 impressionants & Plantilles professionals de vídeo immobiliari per a creatius

La propietat immobiliària és una d'aquestes indústries que cal veure per creure, cosa que fa que el contingut de vídeo sigui increïblement valuós. Si voleu promocionar les vostres fitxes o presentar la vostra marca, aquestes 20 plantilles de vídeos immobiliaris poden millorar i millorar el potencial de la vostra fitxa.

Resum

  Part 1: Millor introducció i amp; Plantilles de vídeo de presentació de diapositives per a editors

  1. Introduccions immobiliàries i amp; Títols

  Intros i amp; Títols és una plantilla versàtil creada per a un ús fàcil a After Effects. Amb aquest paquet, podeu triar entre 6 presentacions animades elegants que podeu utilitzar per promocionar un projecte immobiliari comercial o residencial.

  Descarregueu Introduccions immobiliàries i amp; Títols ara

  2. Logotip de Real Estate - Obridor

  Si busqueu alguna cosa futurista, Real Estate Logo - Opener és per a vosaltres. Aquesta plantilla d'After Effects inclou una ciutat en 3D que gira dinàmicament i revela el vostre logotip. Hi ha 3 capes de text editables, 1 marcador de posició del logotip i un controlador a tot color.

  Baixa el logotip de Real Estate – Opener Now

  3. Real Estate Minimal Slides

  Promocionant una firma immobiliària minimalista i elegant, Real Estate Minimal Slides és perfecte per a tu. És una plantilla d'After Effects senzilla i neta que inclou marcadors de posició multimèdia i de text que podeu crear vostres.

  Descarregueu ara diapositives mínimes de béns immobles

  4. RealEstate Stories

  Si vols promocionar a Instagram, Real Estate Stories és per a tu. Podeu editar els mitjans, el text i els colors d'aquesta plantilla d'After Effects per assegurar-vos que s'ajusta perfectament a la marca.

  Baixeu Històries de béns immobles ara

  5. Real Estate Minimal Promo II

  Si busqueu quelcom contemporani i minimalista, aquesta plantilla d'After Effects és per a vosaltres. Real Estate Minimal Promo II us ofereix efectes de transició de moda, animacions de text modernes i marcadors de posició de contingut que podeu ajustar al vostre gust.

  Descarregueu Real Estate Minimal Promo II ara

  6. Real Estate Stories

  També per a les xarxes socials, Real Estate Stories us ofereix 12 dissenys d'aspecte professional que es poden editar fàcilment a After Effects. Tant si promocioneu un negoci comercial com residencial, hi ha moltes maneres de personalitzar aquestes plantilles.

  Baixeu Històries de béns arrels ara

  7. Real Estate Sketch Slides

  Si busqueu alguna cosa elegant i fàcil d'utilitzar, Real Estate Sketch Slides us ofereix. Aquesta plantilla d'After Effects inclou 14 continguts multimèdia, 80 de text, 1 logotip i 1 marcador de posició d'àudio.

  Baixa ara diapositives d'esbós immobiliari

  8. Presentació immobiliària

  Dinàmica i professional, Presentació immobiliària és una plantilla d'After Effects perfecta per acreant una promoció moderna. Inclou animacions de text i efectes de transició, que es barrejaran fàcilment amb la teva pròpia marca.

  Baixa la presentació de béns immobles ara

  9. Promoció d'arquitectura

  Si busqueu quelcom modern i colorit que pugui ajudar a cridar l'atenció del públic, la Promoció d'arquitectura és per a vosaltres. Aquesta plantilla inclou 12 capes de text, 6 imatges i 1 marcador de posició del logotip.

  Baixa la promoció d'arquitectura ara

  10. Modern Real Estate Promo

  Si arrossegar i deixar anar és el teu estil, Modern Real Estate Promo és per a tu. Aquesta plantilla de Premiere Pro dinàmica i atractiva inclou animacions i transicions de moda, i posar-hi els vostres propis elements és fàcil.

  Descarregueu la promoció immobiliària moderna ara

  11. Promoció d'arquitectes d'interiors

  La promoció de l'arquitecte d'interiors és una plantilla de Premiere Pro que inclou animacions de text atractives i modernes. Hi ha 20 plantilles de presentació de diapositives immobiliàries de text, 28 multimèdia i 1 marcador de posició del logotip que podeu adaptar.

  Descarregueu la promoció de l'arquitecte d'interiors ara

  12. Presentació de diapositives

  La presentació de diapositives és una plantilla creada per a Premiere Pro que inclou text modern i un disseny net. Cada escena d'aquesta n inclou marcadors de posició multimèdia, títol i color que podeu adaptar a la vostra marca.

  Baixa la presentació de diapositives ara

  13. Immobiliària - NetPro

  Si busqueu alguna cosa senzilla i professional, Real Estate – Clean Pro és per a vosaltres. Creada per a Premiere Pro, aquesta plantilla té 16 contingut multimèdia, 5 de text i 1 marcador de posició de logotip. És fàcil d'utilitzar i farà que la vostra marca sembli realment elegant.

  Descarregueu Real Estate – Clean Pro ara

  14. Promoció immobiliària

  Vols fer una presentació impressionant? Real Estate Promo és un disseny elegant que s'ha creat pensant en tu. Podeu llançar-lo a After Effects i personalitzar els 34 elements editables perquè coincideixin amb la marca.

  Descarregueu la promoció immobiliària ara

  15. Modern Real Estate

  Modern Real Estate és una plantilla nítida i moderna que inclou grans elements que poden augmentar la promoció de qualsevol propietat. Aquesta plantilla d'arrossegar i deixar anar Final Cut Pro X és fàcil de modificar perquè s'adapti a les vostres necessitats.

  Descarregueu Modern Real Estate ara

  16. Real Estate Toolkit

  Si voleu una mica més de flexibilitat amb els títols, el Real Estate Toolkit inclou 10 títols i terç inferior, 18 icones de línies animades, 2 espots promocionals immobiliaris i 3 editables. Elements de signe 3D. És modern, elegant i fàcil d'utilitzar.

  Baixa el conjunt d'eines de béns arrels ara

  17. Presentació d'immobles de luxe

  La presentació d'immobles de luxe t'ajuda a demostrar un aire d'elegància de gamma alta amb el teu projecte promocional. Aixòofereix un aspecte net i minimalista que inclou text i imatges fàcils d'editar perquè les personalitzis.

  Baixa ara la presentació d'immobles de luxe

  18. Real Estate Logo V2

  Real Estate Logo V2 és la plantilla perfecta per a un desenvolupador que busca compartir un logotip impactant. Presenta una animació en blanc i gris del muntatge d'una casa en 3D. Només heu de llançar-lo a Final Cut Pro X, fer-ne uns quants retocs i ja esteu a punt!

  Descarregueu el logotip de Real Estate V2 ara

  19. Logotip de béns immobles

  El logotip de béns arrels inclou un potent logotip (com el seu homòleg V2) que veu muntar una casa en 3D. Compta amb 1 text i 1 marcador de posició de logotip i és perfecte per a aquells que funcionen millor a Davinci Resolve.

  Descarregueu ara el logotip de Real Estate

  20. El logotip de la ciutat

  També creat per a DaVinci Resolve, el logotip de la ciutat és una plantilla potent que presenta un paisatge urbà en creixement. Aquest actiu impressionant és perfecte per promocionar béns immobles comercials o residencials, i és fàcil d'editar.

  Descarregueu ara el logotip de la ciutat

  Part 2: Consells i amp; Tècniques per crear vídeos de llista de propietats immobiliàries

  1. Varia les teves preses

  Si vols crear una sensació de dinamisme amb el teu vídeo d'introducció immobiliària, vols variar les diferents fotografies que inclous al teu projecte final. Fes servir els angles de càmera i incloure-hi tant els primers plans com els llunyanstirs.

  2. Utilitzeu imatges de drone

  Les imatges de drone (vídeo o imatges fixes) poden ser una mica més cars, però val la pena. Contracteu un videògraf o fotògraf de drons per a una gravació d'1 a 3 hores. Voleu obtenir una varietat d'imatges, incloses les fotografies generals de la terra, juntament amb panoràmiques lentes per crear una tarifa semblant a un recorregut. Això probablement us costarà entre 500 i 1.500 dòlars.

  3. Utilitzeu la llum al vostre avantatge

  Voleu utilitzar la llum tant per ressaltar com per contrastar les característiques de la propietat. Això vol dir tenir en compte l'hora del dia quan es dispara. Idealment, voleu començar el vostre vídeo promocional amb fotografies matinals i acabar amb una magnífica posta de sol; això li dóna un aspecte i un estil de cercle complet amb un principi, un mig i un final.

  4. Superposeu les especificacions

  Els elements visuals atrauen l'espectador, però les especificacions realment venen el lloc. Assegureu-vos de superposar especificacions importants com ara metres quadrats, habitacions i serveis, però no us excediu. Hi ha un munt d'exemples fantàstics a les plantilles anteriors.

  5. No tingueu por de quedar-vos

  No tots els detalls de la fitxa són tan importants per a tots els compradors, però definitivament hi ha característiques que fan que la fitxa sigui més atractiu. No tingueu por de quedar-vos amb els millors actius, però feu que la transició entre les característiques sigui natural i suau. No ho facis massa com una empenta de vendes.

  6. Fes que els vídeos siguin accessibles

  Tu vols commolta gent perquè gaudeixi del vostre vídeo com sigui possible, així que feu-los accessibles. Això vol dir incloure colors amb un bon contrast, afegir text alternatiu per descriure el projecte a qualsevol lloc on hi publiquis i afegir subtítols (tenim un gran tutorial de Premiere Pro per afegir subtítols).


  Les imatges són val més que mil paraules, i els vídeos encara més! Si promocioneu una fitxa (comercial o residencial), una d'aquestes 20 plantilles de vídeos immobiliaris modernes i elegants us pot ajudar a posar els ulls en els vostres projectes. Necessites promocionar alguna cosa més? Motion Array té milers de plantilles per triar.

  Desplaçar cap amunt