Escoles de disseny de moviment per ajudar-vos a llançar la vostra carrera professional

Hi ha molts programes fantàstics arreu del món que incorporen gràfics en moviment al disseny gràfic o al disseny visual, però ens estem centrant en un grapat de programes desenvolupats especialment per als aspirants a dissenyadors gràfics en moviment.

Així que anem a cavar en alguns. de les respectades escoles de disseny de moviment al voltant per ajudar-vos a llançar la vostra carrera!

Resum

Les millors escoles de disseny de moviment

SCAD – Motion Media Design

The Savannah College of Art & El disseny, conegut habitualment com SCAD, és una universitat privada d'arts amb seu a Savannah, Geòrgia, amb campus germans a Atlanta, Hong Kong i Lacoste França, així com cursos en línia.

Ofereixen una varietat de graus en camps relacionats com el cinema i la televisió, l'animació, la il·lustració i l'art seqüencial, però SCAD també té una especialització dedicada anomenada Motion Media Design.

La carrera Motion Media Design inclou opcions de grau de B.F.A, M.A i M.F.A. Tant els títols de B.F.A com de M.F.A es poden obtenir als campus de Savannah i Atlanta, amb Hong Kong que només ofereix el B.F.A. Els títols de postgrau de M.A. i M.F.A es poden obtenir en línia o al campus principal de Savannah.

El programa Motion Media Design B.F.A és un títol de grau complet de 4 anys amb un total de 180 hores de crèdit. Les classes de base inclouen temes bàsics de dibuix, disseny i teoria del color, abans de passar a cursos més específics com la tipografia,storyboarding i conceptes de disseny de mitjans de moviment. A més, hi ha un nucli d'estudis generals d'art que s'han de completar amb el programa.

Una vegada obtingut un B.F.A, un estudiant pot optar per continuar durant un M.A de 45 hores de crèdit (1 any) o un 90. hora de crèdit (2 anys) M.F.A. Aquí els estudiants aprenen conceptes de tipografia, visualització, storyboard i disseny més avançats, així com una pràctica necessària per al M.F.A.

Com moltes universitats privades, SCAD no és barat, amb matrícula i tarifes que equivalen a uns 35.000 USD anuals. per a un estudiant a temps complet.

No obstant això, tenen un programa sòlid amb molts antics alumnes d'èxit. Fes una ullada al rodet de demostració de Motion Media Design de treballs d'estudiants a continuació i vegeu més treballs a la galeria d'estudiants.

Ringling College of Art & Disseny - Disseny en moviment

El Ringling College pot semblar un lloc per aprendre a ser un artista de circ per a aquells que no n'han sentit a parlar. Però Ringing és una escola d'art molt respectada amb seu a Sarasota, Florida. Fa uns 85 anys que està en funcionament i s'ha fet un nom al món creatiu.

Ringling ofereix una varietat de graus en arts visuals com il·lustració i animació per ordinador, però també han decidit crear un Motion dedicat. Programa de disseny amb un títol de B.F.A en finalitzar.

Les classes tenen lloc actualment al campus de Sarasota. Ringling ha anunciat recentmentque oferiran cursos en línia a partir del 2016, però s'ha de veure si aquesta serà una opció per als majors de Motion Design.

El Motion Design B.F.A de Ringling es basa en 5 àrees d'aprenentatge que són Concepte de comunicació, disseny, animació, tecnologia i indústria i pràctiques professionals.

El programa comença amb una selecció de classes d'arts liberals com l'escriptura, la literatura i la cultura del disseny contemporani. A continuació, passa a la història de l'art i als principis bàsics del disseny abans de passar als cursos de Disseny, Animació i Desenvolupament de Conceptes dins la major.

El programa Motion Design B.F.A de Ringling és un programa de 4 anys amb 120 hores de crèdit, basat en el seu sistema.

Un estudiant a temps complet al Ringling College Of Art & El disseny pot esperar pagar uns 19.000 USD per semestre en matrícula, més les taxes, el que suposa un total anual d'uns 42.000 USD a l'any.

Algun dels treballs dels estudiants que surten del programa Ringling Motion Design es poden veure al seu lloc web, inclòs un rodet de demostració de treball combinat.

Full Sail University – Digital Arts & Disseny (Motion Graphics Focus)

Una altra escola de Florida que ofereix Motion Design és Full Sail University. Full Sail ofereix educació en línia juntament amb cursos al seu campus a Winter Park, Florida (un suburbi d'Orlando).

Full Sail és una universitat privada més petita que ofereix tot tipus d'arts.i graus d'entreteniment. Tot i que aquest programa no tracta específicament de gràfics en moviment, hi ha una àrea d'enfocament de gràfics en moviment dins del programa.

Una de les coses que utilitza Full Sail per diferenciar-se és rebre una educació en la meitat del temps. Mitjançant un programa d'immersió profunda amb hores més llargues, poden lliurar una llicenciatura en ciències en Arts digitals i amp; Dissenya aproximadament la meitat del temps d'un programa universitari tradicional.

Però, només perquè el programa s'accelera, no esperis que sigui molt més barat. La matrícula d'aquest programa és de 77.500 dòlars, que inclou llibres i materials del curs.

El programa de Full Sail es basa en l'obtenció dels coneixements del "món real" necessaris per aconseguir una feina al sector. Les classes del programa de 80 setmanes inclouen principis de gràfics, teoria del color, tipografia i diverses classes de gràfics en moviment.

Full Sail ha graduat molts estudiants que han aconseguit bons llocs de treball a la indústria, però és un un tipus d'universitat diferent a la majoria. Per tant, estaria bé comparar-lo amb escoles més tradicionals quan es prengui una decisió sobre on assistir.

Consulteu algunes de les Arts & Treball dels estudiants de disseny.

Altres programes

Tot i que els programes anteriors estan altament especialitzats en l'àrea de gràfics en moviment, hi ha diverses altres escoles que incorporen disseny gràfic en moviment a altres programes de grau.Aquí hi ha una llista d'alguns dels altres programes relacionats que aporten gràfics en moviment a la barreja.

California Institute Of The Arts – B.F.A in Graphic Design, amb una especialització en Motion Graphics en el Nivell M.F.A.

Escola d'Arts Visuals – B.F.A en Computer Art, Computer Animation and Visual Effects.

Rhode Island School of Design – B.F.A. en cinema/animació/vídeo

Pratt Institute – B.F.A en arts digitals, amb èmfasi en animació 3D i arts del moviment

Expression College – B.A.S en Disseny Gràfic i amp; Moviment


Totes les escoles anteriors inclouen taxes de matrícula força altes, però totes ofereixen algun nivell d'ajuda per a estudiants, així com programes de beques. Si esteu considerant optar per una llicenciatura en disseny gràfic en moviment o un camp relacionat, assegureu-vos de revisar totes les vostres opcions a fons i veure les moltes maneres de compensar o reduir les taxes per facilitar l'escola. Esperem que aquest sigui un bon punt de partida per a la vostra recerca de l'escola de disseny de moviment adequada!

Desplaçar cap amunt