Creeu increïbles crèdits de desplaçament de Final Cut Pro (+ 10 plantilles)

Podeu crear fàcilment molts estils de crèdits de desplaçament espectaculars amb Final Cut Pro, utilitzant els valors predefinits de títols integrats o baixant-los des de desenes d'opcions en línia. Els crèdits al final del vostre vídeo no només reben un homenatge a tots els que us han ajudat amb el vostre projecte, sinó que també donen al públic una sensació de finalitat grandiosa.

Tot i que hi ha convencions estàndard sobre com "haurien de" l'aspecte dels crèdits finals, tots hem vist pel·lícules amb seqüències de crèdits úniques i inoblidables, de manera que definitivament hi ha espai per prendre algunes decisions creatives. A continuació, us guiarem a través de la creació d'un nou crèdit a Final Cut Pro i destaquem algunes de les nostres millors opcions per a les plantilles descarregables que podeu trobar en línia.

Resum

  Part 1: Creeu increïbles crèdits de desplaçament de Final Cut Pro per a projectes cinematogràfics

  En els dos passos següents seguirem la creació de desplaçaments crèdits utilitzant el títol Scrolling integrat de FCPX. Aleshores, portarem els nostres crèdits al següent nivell amb una tècnica d'emmascarament fantàstica que fa que sembli que els vostres crèdits estan desapareixent al cel.

  Pas 1: configureu el vostre fons i títols

  Moltes produccions utilitzaran un fons totalment negre per als seus títols, un acabat cinematogràfic clàssic de qualsevol pel·lícula. Més recentment, algunes pel·lícules han començat a estilitzar els seus crèdits finals afegint un fons darrere dels títols de desplaçament. Els passos següents es poden utilitzar per aconseguir qualsevol efecte.

  1. Siencara no ho heu fet, creeu el vostre projecte seleccionant Fitxer > Nou > Projecte a la barra de menú superior.
  2. Importeu la imatge o el videoclip que voleu utilitzar com a fons prement Ordre + I o prement el botó Importa a sobre del navegador .
  3. Arrossegueu les imatges de fons a la línia de temps. Si preferiu un fons negre, podeu ometre aquest pas.
  4. Al navegador Títols , cerqueu el títol anomenat Desplaçament i afegiu-lo a la vostra línia de temps, a sobre de la imatge de fons si en teniu.
  5. Ajusta el temps del títol i la imatge de fons arrossegant-ne els extrems a la línia de temps de manera que tinguin la mateixa longitud.
  6. Seleccioneu el títol morat a la línia de temps i, a continuació, substituïu-lo i formateu-lo. el text a Text Inspector .

  Pas 2: Afegiu una màscara d'imatge

  L'emmascarament d'imatge és una tècnica de composició avançada que pot s'utilitzarà per crear efectes visuals fantàstics aïllant part del marc de vídeo. Aquí dibuixarem una màscara d'imatge que cobreixi el paisatge del nostre fons perquè sembli com si els crèdits estiguessin desapareixent al cel.

  1. Al Efectes navegador , cerqueu l'efecte Draw Mask i arrossegueu-lo al vostre títol a la línia de temps. Assegureu-vos que el vostre capçal de reproducció estigui al principi de la vostra seqüència de títols.
  2. Seleccioneu el vostre títol de desplaçament; hauríeu de veure el text Feu clic per afegir un controlEl punt apareix al visor.
  3. Amb el títol de desplaçament encara seleccionat, premeu V per desactivar-lo. Qualsevol títol hauria de desaparèixer de l'espectador.
  4. Destaqueu la vora de la màscara afegint punts allà on hi hagi una cantonada o una corba a l'horitzó. És possible que hàgiu de fer zoom per fer-ho amb més precisió.
  5. Quan hàgiu acabat de traçar l'horitzó, dibuixeu un quadre al voltant de l'exterior del marc de la imatge que capturi la resta del primer pla de la imatge.
  6. A l' Inspector de vídeo , activeu el control Ploma .
  7. Seleccioneu els títols de desplaçament i premeu V per activar-los. .

  Ara prem el joc i mira com els teus crèdits desapareixen màgicament al cel! Molt xulo, oi? Si no és correcte, proveu de manipular el control Ploma al Inspector . De vegades, una configuració negativa funciona millor.

  Part 2: 10 millors crèdits finals cinematogràfics per a Final Cut Pro

  El valor predefinit del títol Scrolling integrat de Final Cut Pro és un fantàstic solució per afegir crèdits a qualsevol projecte de vídeo, però no és l'única opció. Hem explorat Internet a la recerca de les millors plantilles de crèdit disponibles per afegir als vostres projectes i les hem enumerat a continuació. Tots aquests es poden baixar i afegir fàcilment a la biblioteca de Final Cut Pro per utilitzar-los en projectes futurs.

  Crèdits de desplaçament

  1. Paquet de crèdits de pel·lícula

  Aquest paquet de 8 crèdits predefinits diferentsinclou diversos marcadors de posició de logotip per mostrar la vostra marca, socis o premis. Els crèdits inclosos inclouen diferents opcions de format com ara centrat, justificat a la dreta i a l'esquerra. També hi ha algunes opcions que són una bona opció per als crèdits inicials.

  Baixa ara el paquet de crèdits de pel·lícula

  2. Kit de crèdits de pel·lícula

  Aquest kit de crèdits inclou una estilització i un format fantàstics. Hi ha 25 opcions totalment úniques per triar, que cobreixen 4 categories diferents. En general, semblen molt professionals i es poden utilitzar fàcilment per produir una seqüència de crèdits de gran èxit.

  Baixa ara el kit de crèdits de pel·lícula

  3. Film Credit Pro

  Una dramàtica seqüència de crèdits inicials i de tancament amb 15 marcadors de posició de text editables. A més de les animacions de text dinàmiques, també hi ha efectes de partícules per a un efecte meravellós. S'utilitza millor amb fons negres o foscos.

  Baixa Film Credit Pro ara

  4. Paquet de crèdits de pel·lícula 2

  Aquest és una disposició neta i dinàmica de 4 títols en continu que apareixen alternant entre l'esquerra, la dreta i el centre de la pantalla, seguits d'un desplaçament de títol típic. Podeu superposar-los sobre un fons o un fons de color normal i canviar el format & colorea com vulguis.

  Baixa ara el paquet de crèdits de pel·lícula 2

  Crèdits finals de cinema

  1. Cine Credit v.8

  Aquests colors brillantsels crèdits són adequats per a títols plens d'acció. Podeu canviar fàcilment els colors perquè s'adaptin al vostre projecte i afegir els vostres propis fons per personalitzar l'aspecte i la sensació d'aquest outro, sens dubte una opció fantàstica per als crèdits finals.

  Descarregueu Cine Credit v.8 ara

  2. Crèdits de ciència-ficció

  Perfectes per a produccions de tecnologia o de ciència-ficció, aquests crèdits combinen animacions de text, efectes d'error i desenfocament i format per oferir una seqüència final futurista per al vostre proper projecte cinematogràfic. Aquesta és una plantilla molt estilitzada, de manera que pot ser que no funcioni per a tot, però definitivament és única!

  Baixa els crèdits de ciència ficció ara

  3. Paquet de crèdits de pel·lícules de 35

  Amb 35 seqüències de títols individuals per triar, aquest paquet us permet barrejar, combinar i combinar; Personalitzeu la vostra seqüència de crèdit. Aquesta plantilla té un estil molt cinematogràfic i es pot utilitzar en una gran varietat de produccions de vídeo diferents.

  Baixa ara el paquet de 35 crèdits de pel·lícula

  4. Crèdits de pel·lícula Cine v.7

  Aquesta seqüència de crèdits és una mica esgarrifós, amb animacions de text estranyes i lletres amb textura per a efectes. Serà una bona combinació per a produccions de vídeo de terror o falsificacions i es pot personalitzar amb diferents colors o formats de text.

  Baixa els crèdits de pel·lícula Cine v.7 ara

  5 . Generador de crèdits grunge

  Retro i genial, aquests crèdits grunge ofereixen una seqüència visual única per complementar el vostre projecteamb elements gràfics dibuixats a mà i animacions de text dinàmics. Hi ha 16 marcadors de posició per canviar qualsevol text i informació que necessiteu.

  Baixa ara Grunge Credit Generator

  6. Cine Credit V.2

  D'entre tots els paquets de crèdits compartits aquí, aquest és únic perquè utilitza text d'estil 3D. Ofereix una sensació de gran èxit que sembla que hauria de ser al final d'una pel·lícula d'acció d'estiu. Amb un bon toc de color i col·locada sobre un fons fosc, aquesta seqüència té un aspecte fantàstic.

  Descarregueu Cine Credit V.2 ara


  En aquest moment punt, probablement heu vist més plantilles de crèdit de les que mai necessitareu! Tant si esteu creant el vostre propi outro utilitzant els títols de desplaçament integrats com si descarregueu una plantilla útil de la nostra llista. Final Cut Pro té tot el que necessiteu per crear fàcilment crèdits de qualitat cinematogràfica per obrir o tancar el vostre vídeo.

  I si voleu potenciar el vostre Final Cut Pro, encara més, aneu a Motion Array . Hi ha un munt de contingut disponible per navegar i descarregar, inclosos efectes, transicions, plantilles de títol i molt més!

  Desplaçar cap amunt