16 imatges perfectes d'alta resolució d'acció de gràcies per a les vostres publicacions socials

Quan es tracta d'una de les reunions familiars que més ha gaudit de l'any, Acció de Gràcies és la millor festa. Des de decoracions vibrants fins a tradicions alimentàries, és sens dubte una celebració per a tota la família. Però fins i tot abans de la reunió del sopar, com penseu convidar tothom o compartir la feliç ocasió? Hem creat una bonica llista d'imatges d'acció de gràcies lliures de drets per als vostres propers projectes de vacances.

Resum

  1. Feliç dia d'acció de gràcies

  Aquesta imatge d'Acció de Gràcies és la imatge perfecta que podeu utilitzar per a les vostres invitacions de correu electrònic o de vídeo per a la vostra família. El bonic parament de la taula de tardor i l'espai en blanc us permeten escriure el missatge de celebració desitjat.

  2. Carbassa gran amb pomes i nous

  Aquest perfecte entorn rústic de fusta d'Acció de Gràcies pot ser s'utilitza com a fons per afegir text o com a transició al vídeo familiar. Amb un ampli espai de còpia, podeu afegir títols de secció o missatges del terç inferior per a les vostres invitacions de vídeo.

  3. Marc de corona de fulles de tardor

  Amb un bell fons taronja vibrant amb fulles, El marc de la corona de fulles de tardor és una altra imatge de fons fantàstica per enviar els vostres desitjos d'Acció de Gràcies a la família i els amics. Utilitzeu-lo com a gràfic de desar la data per marcar la reunió familiar.

  4. Concepte de Halloween o Acció de Gràcies

  Aquesta imatge és una mica més divertida i perfecta per als nens.imatges d'activitats o fins i tot com a bonica foto d'ubicació per a la secció de la taula d'Acció de Gràcies dels nens. També podeu utilitzar-la com a targeta de menú si teniu un sopar familiar més gran.

  5. Targeta de felicitació feliç d'Acció de Gràcies

  Si voleu crear una targeta de felicitació més senzilla per a el vostre esdeveniment d'Acció de Gràcies, aquesta foto d'estoc mostra una carbassa i fulles de tardor al voltant. Fes-ho servir com a targeta d'invitació o com a imatge d'obertura per als teus vídeos familiars.

  6. gall dindi al forn

  Cap altra imatge ens fa pensar en l'Acció de Gràcies a part d'un gall dindi ben cuit. La imatge de gall dindi al forn presenta un aspecte glamurós d'una bonica taula de sopar amb el plat principal al centre.

  7. Pastís de carbassa

  Si manteniu la vostra celebració d'Acció de Gràcies més petita i buscant utilitzar una imatge senzilla, el pastís de carbassa és una gran opció. Sobretot si fer un pastís és la vostra especialitat i la part preferida dels vostres sopars amb la família, afegiu-ho definitivament a la vostra col·lecció d'invitacions de vídeo.

  8. Decoració d'Acció de Gràcies

  Un altre senzill encara imatge de taula elegant amb molt d'espai en blanc; fes d'aquesta imatge d'Acció de Gràcies una gran opció d'invitació. Aquesta composició festiva també es pot utilitzar per a qualsevol altre esdeveniment de tardor que tingui previst organitzar i enviar invitacions!

  9. Pumpkin Spiced Latte

  Cap altra beguda de tardor és tan estimada en comparació amb el cafè amb llet amb espècies de carbassa! Amb moltes pressesa les cafeteries mentre passen els primers dies de setembre, aquesta bonica composició és una manera fantàstica de crear invitacions senzilles o fer fotos de portada de xarxes socials per als vostres comptes.

  10. Dia d'Acció de Gràcies amb la família

  Aquesta imatge d'Acció de Gràcies és l'única vertical de la nostra llista, amb un preciós retrat d'una família resant i menjant junts a taula. Sens dubte, té un aspecte més tradicional per a les vostres invitacions de vídeo.

  11. Oracions prèvies al sopar

  Si teniu una formació més tradicional o treballeu en un projecte centrat en la religió, aquesta foto d'estoc d'Acció de Gràcies és subtil però amb imatges vives d'una casa feliç i agraïda. Utilitzeu-lo en el vostre proper vídeo familiar o invitació a sopar per a familiars i amics.

  12. Dia d'acció de gràcies i sopar de tardor

  Si voleu un aspecte d'invitació més elegant, aquesta imatge d'acció de gràcies de un parament de taula amb un plat gris i daurat i la estovalla és molt regal. Crea una invitació que coincideixi amb el to i la sensació de la teva propera celebració de vacances familiars.

  13. Arranjament de tardor

  Aquesta és una altra imatge d'ambient rústic amb una disposició de tardor de fulles i baies de colors. . Pot ser la vostra propera foto de portada de tardor als vostres comptes socials o es pot utilitzar com a imatge de fons vibrant.

  14. Carbassa i flors seques

  Si busqueu una imatge minimalista Composició de tardor d'acció de gràcies,Pumpkin And Dried Flowers té la quantitat adequada de disseny net i sense complicacions. Es pot utilitzar com a fons, targeta d'invitació o portada d'històries socials de tardor.

  15. Fons d'acció de gràcies de tardor

  Quina millor manera de mostrar l'acció de gràcies que el pastís de carbassa! Presenta una composició animada, amb la fruita i les flors de la tardor sobre una taula de fusta rústica turquesa amb l'amfitrió sostenint un saborós pastís al forn. El disseny d'invitació perfecte per donar la benvinguda als teus convidats.

  16. Composició de vacances d'Acció de Gràcies

  El disseny i el tema de la taula és la peça final de qualsevol festa o celebració de vacances. Aquesta imatge d'Acció de Gràcies és una manera fantàstica d'incorporar els colors de la tardor, les carabasses, les panotxes de blat de moro i les fulles de tardor de colors per a la vostra propera festa de tardor o fins i tot de Halloween.


  Ja sigui que editeu les vostres fotografies i vídeos dels vostres anteriors. Reunió familiar d'Acció de Gràcies o creant clips breus i vídeos socials per al vostre nou esdeveniment, aquesta llista de les 16 millors imatges d'Acció de Gràcies és un lloc fantàstic per reunir recursos addicionals. Podeu crear invitacions, transicions i portades per a les vostres publicacions socials, des de la configuració de la taula fins a fons de colors. Impressiona la teva família i amics amb la teva creativitat recent utilitzant fotografies i clips junts.

  Desplaçar cap amunt